Aktywne Wpisy

Nehro +87
Nie no gość wchodzi do restauracji pełnej ludzi i rozkłada kamery, mikrofony, światła, jupitery, wali ludziom lampą po oczach którzy siedzą za nim i jeszcze jest zdziwiony że został poproszony o opuszczenie restauracji xD
Na szczęście widzowie w komentarzach mają również trochę oleju w głowie w przeciwieństwie do widzów buddy, aczkolwiek znalazło się kilka osób które postanowiły wystawić restauracji negatywną opinię bo wyprosili Pana Jupitera.
#ksiazulo #polskiyoutube
Na szczęście widzowie w komentarzach mają również trochę oleju w głowie w przeciwieństwie do widzów buddy, aczkolwiek znalazło się kilka osób które postanowiły wystawić restauracji negatywną opinię bo wyprosili Pana Jupitera.
#ksiazulo #polskiyoutube
źródło: Screenshot_1
Pobierz
No i co ja Wam powiem… to wszystko dla Was i dla show. A mi ch*j w… XD
#primemma
#primemma

A więc co to się działo w tym tygodniu? Kupiłem sobie karbonową sztycę do gravela, ale przejechałem się tylko raz bo potem już nie było czasu na szutry. Po powrocie do domu wprowadziłem drobne korekty w ustawieniu siodełka i czekam żeby raz jeszcze sprawdzić czy tym razem jest dobrze.
Miała być setka w piątek z Panem @guru8 ale przyszedł deszcz no i cześć, nie ma takiego jeżdżenia. Więc zrobiłem tylko drogę do Chrzanowa i z powrotem.
A dziś solidne 120km. Przetestowałem koszulkę z aliexpress, Rion za 74zł :D w tej cenie nie ma co narzekać, a tak będąc poważnym to mogłaby być krótsza, a z pewnością przód mógłby być krótszy, kieszonki są głębokie, ale przez to, że bardzo wysoko zaczynają się na plecach. Ogólnie to jestem z niej bardzo zadowolony, czas pokaże jak z trwałością.
#rowerowyrownik
źródło: czerwcowegranfondo
Pobierzźródło: 7qlgh8
Pobierz