Aktywne Wpisy

lord-nihilus +257
Angielska Julka przyzwyczajona do życia w bezpiecznej bańce stworzonej przez simpy i kukoldy pierwszy raz została skonfrontowana z rzeczywistością, całości zwieńczona wymownym, spektakularnym napadem paniki. W takiej samej bańce żyją wszystkie baby w kukoldystanach.
#blackpill #kukoldystan
#blackpill #kukoldystan

Ksiunc +47
Ukończyłem Cyberpunk z dodatkiem i mam od kilku dni taką wewnętrzną pustkę i depresję. Mam wrażenie, że nie zagram nigdy w nic równie dobrego.
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry

to są prymitywy XD
Lewica lewicą, większość partyjnych wcieleń to oszołomy.
Niemniej istnieje jakaś nierówność wynikająca z płci (teraz chcę mówić tylko i wyłącznie o okresie i temacie urlopu menstruacyjnego). Im więcej kobiet znasz/masz w swoim otoczeniu tym więcej zachowań widać. Oczywiście propozycja urlopu 2x12 jest p------a, ale fakt jest taki, że każda kobieta przeżywa każdy okres różnie. Zależy to od wielu, wielu czynników. I w tej puli zdarzają się sytuacje, gdy rzeczywiście
Masz dostać taką samą wypłatę jak kobieta.
ALE
Fizycznie możesz podnosić więcej kg - więc ALBO
Pracę wykonasz szybciej - albo wykonasz jej więcej w tym samym przedziale czasowym
@MePix: *lewaczki
@Distracted93: dosłownie, czasem w przenośni, czasem to i to xD
@pyra_wykop: ale wiesz to można rozwiązać zwolnieniem lekarskim. Ja nie mieszkam w Polsce ale u mnie w pracy wystarczy telefon, że się źle czuje i nie przychodzę, a ewentualne zaświadczenia od lekarza zaczyna się dopiero od chorób przewlekłych albo regularnego dzwonienia, że się jest chorym. Co w teorii sprowadza się