Wpis z mikrobloga

@Mateusz_Kopytoborski: ludziom jak tylko zdejmie się bata z pleców np. przepisy ruchu drogowego to im o-------a.

Tacy ludzie którzy na ulicy codziennie potrafią poruszać się w zorganizowany i logiczny sposób na chodniku potem o----------ą właśnie takie akcje:
- lezie prosto na ciebie po swojej lewej
- lezie środkiem chodnika albo całą szerokością wraz z towarzyszami, tutaj babska szczególnie często nawet cie widząc nie zejdą ani trochę na bok bo one królowe szos mają
  • Odpowiedz
@Mateusz_Kopytoborski: @Catmmando: to prawda, zwłaszcza stare baby chodzą po przestrzeni publicznej jak obłąkane. Jak przechodzę przez jezdnię na pasach to młodsi ludzie ustawiają się odpowiednio po prawej i lewej stronie, tylko stare baby idą wszystkim pod prąd i mają pretensje, że ktoś na nie wpada albo się o nie obija. Często chodzę po mieście i nie ma dnia żeby jakaś stara baba z tymi ich wózeczkami na kółkach
  • Odpowiedz
@cutecatboy: sklepy to standard, klasyczny numer niezależnie od płci i wieku to jak wjeżdża ktoś z wózkiem do sklepu, przechodzi przez ostatnie drzwi rozsuwane i ..... się zatrzymuje przy pierwszej tam napotkanej półce z produktami, albo staje w tym przedzionku sklepu bo zobaczył nową gazetkę na półce i geniusz zastawia całe wejście do sklepu, wszyscy za nim czekają jak jasniepan/pani obejrzy gazetkę albo napatrzy sir na ceny produktów ustawionych tuż
  • Odpowiedz
@Catmmando: no ja dosłownie dzisiaj miałem taką sytuację, że w alejce z nabiałem stara baba postawiła wózek dosłownie na środku w przejściu i poszła oglądać jogurty, nie mogłem się powstrzymać i jej tak ostentacyjnie odsunąłem ten wózek na bok, ale pewnie nic do tego pustego łba nie dotarło ( ͠° °)
  • Odpowiedz