s.....k
Ta kula z https://twitter.com/528vibes/status/1671851915632623617 dosłownie wygląda identycznie jak z tego nagrania z bliskiego wschodu. Wydaje mi się, że mamy doczynienia z tym samym typem pojazdu.
#ufo #uap
19
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
eternitydreamer
@smutnylizak podobna nagrałem we Frankfurcie, z wujkiem ja zauważyliśmy jak leciała wzdłuż nieba, tyle że nie była idealnie kulista jak te tutaj tylko miała jakiś heksagonalny ksztalt, coś jak bryła, na co zwrócił uwagę wujek, ja tylko widziałem że to coś ma metaliczny błysk i się kręci wokół własnej osi. W każdym razie jak operatorzy tego czegoś zauważyli, że ich nagrywamy, to od razu zaczęli się wzbijać w górę:)
19
Mr_3nKi_
@smutnylizak: Ta sama kula była już wcześniej w Polsce.
15
motvik
W Prometeuszu tak wyglądała sonda
5
eternitydreamer
@smutnylizak jest to prawdopodobnie zwykła sonda, tyle że pochodzenia pozaziemskiego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
3
s.....k
@eternitydreamer: Ja bym bardziej szedł pod to, że to jest dron który ma za zadanie zbadać teren na którym mają się dziać większe rzeczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
3
bialy_kret
bialy_kret
@smutnylizak: wiadomo co to może być? walnę sobie śmieszną teorię, to nasza sonda z przyszłości ( ͡º ͜ʖ͡º)
3
s.....k
3
qmato
@smutnylizak w 2002 roku widziałem podobne kule tylko że były czarne i leciały w "trójkącie" dwie z przodu i jedna z tyłu. To było lato, południowa wielkopolska i od tamtego momentu zacząłem się interesować zjawiskiem ufo
2
s.....k
@Mr_3nKi_: Dużo pytań się nasuwa, dlaczego to się ujawnia i co ma robić..
1
s.....k
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1
kocurrek32
no ufoki maja swoje drony, co w tym dziwnego, jak juz kazdy z nas moze miec drona sterowanego to co dopiero takie ufoki. ja czekam na oficjalny raport a nie jakies tam filmiki ktore mowia okey ufoki sa tutaj lataja ale i tak taki pentagon nie potwierdzi nic
1
Mr_3nKi_
dlaczego to się ujawnia i co ma robić..

@smutnylizak: Mnie ciekawi, dlaczego ta kula jest znana dopiero po "wycieku" tych nagrań / zdjęć. Co robi? Na pewno coś zbiera, ale co to nie mam pojęcia.
1
Tandem1
Tandem1
@eternitydreamer: balon nic więcej, jak wszystkie te „kule”
0
Tandem1
Tandem1
@smutnylizak: zapomniałem dodać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0