Wpis z mikrobloga

@smutnylizak podobna nagrałem we Frankfurcie, z wujkiem ja zauważyliśmy jak leciała wzdłuż nieba, tyle że nie była idealnie kulista jak te tutaj tylko miała jakiś heksagonalny ksztalt, coś jak bryła, na co zwrócił uwagę wujek, ja tylko widziałem że to coś ma metaliczny błysk i się kręci wokół własnej osi. W każdym razie jak operatorzy tego czegoś zauważyli, że ich nagrywamy, to od razu zaczęli się wzbijać w górę:)
eternitydreamer - @smutnylizak podobna nagrałem we Frankfurcie, z wujkiem ja zauważyl...
  • Odpowiedz
no ufoki maja swoje drony, co w tym dziwnego, jak juz kazdy z nas moze miec drona sterowanego to co dopiero takie ufoki. ja czekam na oficjalny raport a nie jakies tam filmiki ktore mowia okey ufoki sa tutaj lataja ale i tak taki pentagon nie potwierdzi nic
  • Odpowiedz
  • 2
@smutnylizak w 2002 roku widziałem podobne kule tylko że były czarne i leciały w "trójkącie" dwie z przodu i jedna z tyłu. To było lato, południowa wielkopolska i od tamtego momentu zacząłem się interesować zjawiskiem ufo
  • Odpowiedz
dlaczego to się ujawnia i co ma robić..

@smutnylizak: Mnie ciekawi, dlaczego ta kula jest znana dopiero po "wycieku" tych nagrań / zdjęć. Co robi? Na pewno coś zbiera, ale co to nie mam pojęcia.
  • Odpowiedz