Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +9
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

wfyokyga +78
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz

Na B myślę że mógłbyś się załapać. D też może przy dobrych układach. Jeżeli jest to choroba stała, to myślę że jest szansa.
Weź pod uwagę że zgodnie z ustawą o obronie ojczyzny można powołać każdego do 55 roku życia na ćwiczenia wojskowe lub do służby zastępczej, także nawet jakbyś miał D, to niewykluczone
Nerw mi nie odrośnie i nie jest możliwe, by ów stan się zmienił na lepsze, więc kategoria B nie ma sensu.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
W praktyce to wojsko sobie ustali jaką kategorię Ci da.
Słyszałem już przypadki osób co miały zastawki w sercu i dostały A. Pewien wykopek również pisał o facecie z padaczką który dostał A tylko dlatego, bo przyznał się że umie jeździć na rowerze (gdzie w praktyce powinien dostać D).
Generalnie jak nie masz porządnej podkładki i masz dwie nogi i ręce, to dla wojska jesteś albo
Jeżeli to Ty, to czy mogę Cię prosić o kontakt (ale w nieco innej sprawie niż OP)?