Burza <3 I to drugi dzień pod rząd! Ale dość dziwnie, tylko jest burza w Niemczech w okolicy gdzie ja mieszkam i prawie na całej Polsce. Czy ja przyciągam burze? XD A Czechy zostały pominięte, a jak ktoś w Czechach też lubi burze, to nasi przyjaciele! :C
@aptitude ja to w weissenburgu siedzę ;). Działo się wczoraj co? Moje krzaczki pomidorów poszły w p---u po tym gradzie ( ͡°ʖ̯͡°) ale to i tak pół biedy bo prawie stół do ping ponga mi wywiało xD
@Redbulltabak: No było dość grubo wczoraj było, ale za bardzo wiatru nie było w mojej okolicy, tylko grzmoty, błyski i deszcz, niestety nie trwało to jakoś długo, około 1h
@aptitude tu było też może z godzinkę, ale zajebiscie wiało. Poza tym grad no i błyskało tak że chyba nie było sekundy bez błysku. Nielicho ogólnie. Fajne powietrze zaraz, ale roślinek mi szkoda ( ͡°ʖ̯͡°)
„Wyjdź na ulice to zobaczysz ile atrakcyjnych kobiet jest z brzydkimi facetami” Rzeczywistość, całkiem atrakcyjni faceci z laskami z układem kostnym twarzy typowego incela #p0lka #logikarozowychpaskow #blackpill #tinder
I to drugi dzień pod rząd! Ale dość dziwnie, tylko jest burza w Niemczech w okolicy gdzie ja mieszkam i prawie na całej Polsce.
Czy ja przyciągam burze? XD
A Czechy zostały pominięte, a jak ktoś w Czechach też lubi burze, to nasi przyjaciele! :C
https://map.blitzortung.org/#4.78/49.78/11.16
#burza #niemcy
źródło: Screenshot 2023-06-21 at 12.52.13
Pobierz