@jadowitywonsz no ale dla przykładu umiera ci major bo to ktoś z rodziny major wziął ci laptopa na raty to ty tego laptopa nie oddajesz zrzekasz się spadku i nie ponosisz żadnych konsekwencji.
@jadowitywonsz: ale skad brst ma wiedziec gdzie major 'zakopal te laptoki' Moze i zwrocic trzeba ale skoro sie nie wiedzialo nic to o denacie motylu to gdzie szukac laptoka? A jak go rozdal czy w lombardzie zastawil to kto go znajdzie?;) A jak w-----l w oceanu? Nic nie zrobisz
@jadowitywonsz: Najpewniej będzie tak, że po jakimś czasie od niepłacenia zlecą to do windykacji. Windykacja uderzy pod adres z umowy... czyli najpewniej Szkolna 17. Jak moczna ekipa będzie mieć akt zgonu to pokażą i temat się skończy. Jak nie pokażą to pewnie też po jakimś czasie to umorzą bo i tak nie ma kogo ściągać.
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
@Mezomorfix: nie, najpierw dzieci, ja nie ma to rodzice, potem rodzeństwo, jeśli rodziców nie ma.
Moze i zwrocic trzeba ale skoro sie nie wiedzialo nic to o denacie motylu to gdzie szukac laptoka? A jak go rozdal czy w lombardzie zastawil to kto go znajdzie?;) A jak w-----l w oceanu? Nic nie zrobisz