Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak to jest, że niektórzy ludzie nie boją sie zagadywać do kogoś, kto im się podoba?

Większość facetów sama wychodzi z pierwszym krokiem. Kobiety też, ale w porównaniu do facetów, są to marginalne liczby.

Okres liceum/studia, to czas gdzie masa przeciętnych facetów ma za partnerki naprawdę atrakcyjne kobiety. Widzę to nawet po większości znajomych, którzy nie są atrakcyjni fizycznie, latali jak głupi za babami, aż w końcu rozkochali w sobie kogoś, mimo że nie podobali się na początku tej osobie. Wystarczy, że ktoś jest odważny i pewny siebie i nie ma opcji aby nie miał dziewczyny 2-3x ładniejszej od siebie. Dziewczyna mojego najlepszego kumpla na jednym spotkaniu opowiadała, że jej chłopak jej się nie podobał, aż w końcu zaiskrzyło. U mojej siostry ciotecznej, czy bratowej było tak samo.

Większość kobiet oczekuje tego, że to facet wykona pierwszy krok. Potem są sytuacje, gdzie atrakcyjny gość/kobieta jest sam, bo boi się zagadać, a atrakcyjna kobieta/facet też się boi zagadać, bo myśli, że nie ma u tej osoby szans.

Tak jest u mnie. Odważne kobiety, które mnie podrywały nie pasowały mi pod względem wyglądu, a te które mi się podobały i podobają, to nic w tym kierunku nie robilem i nie robię, bo jestem taką p---ą.

A potem akcje z życia wzięte. Jestem na basenie, widać moje wyrzeźbione ciało i ciągle czuję na sobie wzrok kobiet i dziewczyn. Ostatnio dwójka fajnych dziewczyn była ze swoimi partnerami, typowymi przeciętniakami bez kompletnie żadnej sylwetki z lekką nadwagą i co chwila obczajały moje ciało. Było to tak chamskie i widoczne, że naprawdę miałem ochotę do nich podejść i powiedzieć aby przestały. Nie powiem, jest to fajne uczucie i dodaje ci pewności siebie, ale nie na tyle, aby w końcu do kogoś zagadać.

Jak wchodzę do sauny i są w niej dziewczyny, to oczywiście pierwsze co to ich wzrok ląduje na moim ciele. Na siłowni jest podobnie, gdzie jesten obczajany przez część dziewczyn. Potem jak jakaś ładna dziewczyna z przeciętną sylwetką ma do mnie zagadać jak się jej spodobałem? Przecież taka osoba myśli, że nie ma u mnie szans. Zresztą sam jak widzę wysportowaną dziewczynę z super ciałem, to zakładam, że nie mam u niej szans, ot logika.....

I tak to wygląda te życie jak jesteś nieśmiałym spierdoksem.

#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Nie musisz być p---ą, po prostu normalny facet czeka na odpowiedni moment, nie idzie przeszkadzać lasce która jest czymś zajęta albo nie wypala z grubej rury, cześć jestem Miras, ładna jesteś, umówisz się ze mną? To jest tak jakby wymuszenie interakcji które nie zawsze jest wskazane. Owszem, jest w tym inicjacja, asertywność i pewna odwaga ale z drugiej strony, jest to po prostu nienaturalne i różnie ludzie w różnych
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: kobieta w Polsce nie zagada, bo ci powie, że jest staroświecka/staromodna, ale nie przeszkadza to mieć w------e i ghostować, skakać z chada na chada, świecić dupą w sieci. Wybiórcze prawo. Oczekiwać - tak, dać z siebie - nie.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): > tak to sobie tłumacz XD kobiety mają gdzieś twoją sylwetkę

Kłamstwo

po prostu tobie sie to nie zdarza ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: sam sobie odpowiedz na pytanie czego, ja sobie nie wkrecam, ze nie mam szans u jakies dziewczyny, bo wiem, ze żre, sra i podnieca sie tak jak kazda inna.
U kazdej mam szanse, nie kazda szanse wykorzystam, nie kazda mi da szanse. Ale nie przeszkadza mi to rozmawiac z ludzmi
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): > dobra, dobra, dawaj to wyrzeźbione ciało na priv i zaraz ocenię damskim okiem czy masz szansę u hot lasek czy nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@LetticeDeVries: nie mam konta na wykopie, gdzie ci pokazać?

· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): > nie maja kompleksow, lekow, fobii, traum, zaburzen emocjonalnych

a co kogos kto CI sie nie podoba umiesz zagadac?

@programista15cm: do pierwszego się zgodzę. Do drugiego - nie,
  • Odpowiedz
A potem akcje z życia wzięte. Jestem na basenie, widać moje wyrzeźbione ciało i ciągle czuję na sobie wzrok kobiet i dziewczyn. Ostatnio dwójka fajnych dziewczyn była ze swoimi partnerami, typowymi przeciętniakami bez kompletnie żadnej sylwetki z lekką nadwagą i co chwila obczajały moje ciało.

@mirko_anonim: a wzrost i waga jakie masz? i BF ew?
  • Odpowiedz