mirko_anonim mirko_anonim 18.06.2023, 15:50:04 0 + ✨️ Obserwuj #mirkoanonim@Instynkt jest jakiś bank w który w związku z obrotem krypto nie zablokował ci konta ( ͡° ͜ʖ ͡°) ?#kryptowaluty #binance #binancep2p #banki #bank #bankowosc #─────────────────────· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: razzor91· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko AnonimPokaż spoiler
mirko_anonim mirko_anonim 18.06.2023, 17:20:03 via mirko.proBOT 0 + Anonim (nie OP): Revolut zablokował mi konto a w moim banu babka wezwała mnie na rozmowę i wypytywała co to jest coinbase :D i czy nie jest to ryzykowne przelewać tam pieniądze. Powiedziałem że nie i nie pytają więcej o te przelewy. ─────────────────────· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów·Pokaż całość
mirko_anonim mirko_anonim 18.06.2023, 18:19:37 via mirko.proBOT 0 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
Instynkt Instynkt 19.06.2023, 08:58:25 via Wykop 0 + @mirko_anonim: żaden poza bankiem pocztowym i revolutem
@Instynkt jest jakiś bank w który w związku z obrotem krypto nie zablokował ci konta ( ͡° ͜ʖ ͡°) ?
#kryptowaluty #binance #binancep2p #banki #bank #bankowosc #
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
·