Aktywne Wpisy
miki4ever +1219
#wybory najbardziej chyba wkurzają mnie teksty typu „w tym kraju nic się nie zmieni”. Pamiętając Polskę sprzed 30 i 20 lat to jest to straszne #!$%@?, tu się praktycznie wszystko zmieniło.
MarianJanusz +1007
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#zwiazki #ksiazki #logikaniebieskichpaskow
@Dziewczyna_Tyraxora: no i juz mamy, tak jak obstawialem bezpodstawny elitaryzm ksiazkowy, idz czytaj te 365 dni lepiej zamiast pisac posty na wykopie xDD
Sporo "oczytanych" kobiet jakich poznałem lubowało się w Harrym Poterze i tanich romansidłach
@Dziewczyna_Tyraxora: Oczytanych Brytyjczyków to Ty widziałaś chyba w programach na BBC xd. Zapewne w Twojej wyobraźni po wyjeździe do Angli zostałabyś drugą Meghan Markle, ale niestety tamtejsza rzeczywistość jest trochę inna. Z kolei ludzi z tzw "wyższy sfer" mało będzie obchodzić imigrantka ze wschodniej Europy, a jeśli już to prędzej taka z instagramową dupą, a nie nosem w książkach.
@Dziewczyna_Tyraxora: nawet nie wiem kto to piekara xDD
no to poszukaj sobie chłopa z twojego otoczenia xd Bawi strasznie to twoje zadufanie w sobie. Jestem kimś, bo czytam ksiązki, czaisz? Czytam! Czytam!
Jednak spokojnie. Trochę podrośniesz, to zrozumiesz, że wywyższanie się z powodu czytania, powtarzam - CZYTANIA, jest zwyczajnie śmieszne.
@Dziewczyna_Tyraxora: o #!$%@? ale inba XD załóżmy że na przykład chce zainteresować się elektrotechniką i rozpoznać teorię obwodów liniowych i nieliniowych prądu stałego oraz sinusoidalnego na początek. Jasne mógłbym chwycić pozycję Macieja Krakowskiego Elektrotechnika teoretyczna, tom 1, ale czy to jest wydajny
@Dziewczyna_Tyraxora: bez obrazy, ale nie lepiej być oczytanym w wielu dziedzinach niż rozwijać się tylko w kilku lub jednej? A do poziomu podstawowego i średnio-zaawansowanego internety często wystarczają... I teraz zastanawiam się czy faktycznie szukasz oczytanego gościa który nie jest