Aktywne Wpisy

FEMBOYS +278
Kurde, właśnie mi się przypomniało jak ojciec pierwszy i w sumie jedyny raz w życiu zabrał nas na "rodzinne wakacje, nad morzem!" (ꖘ‸ꖘ)
Ja #!$%@?, to był najgorszy koszmar mojego życia, ale zacznę od początku:
Miałem wtedy jakieś 10 lat może 11, w domu bieda nie było kasy na jakieś normalne wakacje, ale kiedyś mój stary skumał się z jakimś kumplem z roboty który miał rzekomo domek letniskowy
Ja #!$%@?, to był najgorszy koszmar mojego życia, ale zacznę od początku:
Miałem wtedy jakieś 10 lat może 11, w domu bieda nie było kasy na jakieś normalne wakacje, ale kiedyś mój stary skumał się z jakimś kumplem z roboty który miał rzekomo domek letniskowy
keymac +2

Ludzie, to działa zero-jedynkowo, jeśli jesteś atrakcyjny (niezależnie od cyferek) to kobiety nagle są gotowe same:
1. zagadywać
2. wysyłać wiadomości i podtrzymywać rozmowy
3. zapraszać do siebie, proponować seks, spotkania lub stwarzać warunki abyś Ty mógł to zrobić.
To takie proste, jesteś atrakcyjny lub przeciętny (brzydki) czyli nie dość dobry. Trzeba patrzeć na to z perspektywy skali, czy tak wiele kobiet byłoby nieśmiałe i żadna by nie zagadała? Żadnej nie zależało na szybkim umówieniu się?
Nie mam żadnych rad bo to jest pewien paradoks, czyli jak będąc nieatrakcyjnym podobać się kobietom. To niedorzeczne.
#zwiazki #relacje #milosc #seks #badoo #tinder #randkujzwykopem #podrywajzwykopem