Aktywne Wpisy

moll +120
źródło: 1000019693
Pobierz
fshm +96
Mieszkam w Kolumbii Brytyjskiej (Kanada) i od lat szlajam się po tutejszych lasach i dziczy, zahaczając też o szlaki w USA. Długie trasy 4x4, nocowanie na dziko, ognisko, kawa i po prostu święty spokój - to moja codzienność.
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w

Faceci przeważnie lubią się napierdzielać ideologiczne, kobiety imo są bardziej pragmatyczne i dopierają ideologię do lifestyle'u.
chady nie mają zadnego powodu zeby byc za konfą
Nie ma ani jednego chada konfiarza
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@Mamaboss: XDDDDD Te wasze "priorytety" to w najlepszym przypadków ucieczka z domu na "studia" i przedłużanie sobie dzieciństwa na koszt rodziców, po których i tak zostaniecie kolejną Anetką z HR czy inną podobną biurwą, której obowiązki ogarnęłaby Pani z warzywniaka po podstawówce, gdyby w jej czasach był powszechny dostęp do komputera i internetu.
Aha, I za 50 lat będzie "płaku, płaku,