Ludzie krytykują konfederację, a prawda taka, że jej wybory są w większości elitą intelektualną. Wyborcy pozostałych partii to takie owsiki które potrzebują żywiciela ażeby mu wyjadać kał. Natura. Co wam da głosowanie na platformę, lewicę? Prześcigaja się z pisem na obietnice socjalne. O obecnej opcji rządzącej nie ma co mówić,, bo jacy są każdy widzi. Prawdziwą alternatywą jest jedynie konfederacja. Change my mind. #4konserwy #konfederacja #polityka #neuropa
@aarahon Jezu, ale z Ciebie hipokryta. Wypominasz innym zamordyzm, a wystarczy wejść z Tobą w polemikę w której sobie nie radzisz i od razu wrzucasz na czarno zamykając usta konstruktywnym przeciwnikom.
@zdzislawspanialy: Mi osobiście da to tyle że będę wiedział na czym stoję. Znaczy nie na tyle żeby znać przyszłość ale wiem czego się mogę po nich spodziewać. Przy konfederacji nie jestem pewien, a w zasadzie nie wiem, co zrobią dalej. Czy ktoś ze zwolenników czy fanów tej partii potrafi tak ogólnie opisać co zrobiłby klub poselski konfederacja z 500+ po wygraniu wyborów? Ale to pikuś,
@zdzislawspanialy: A co ci da głosowanie na Konfederację, skoro Mentzen stwierdził, że nie chcą wchodzić w koalicję, ani z PO, ani z PiS? Samodzielne rządy Konfederacji są zaś nierealne.
komfederaci to najglupsi wyborcy wejdz sobie na facebookowa grupe ja ich obserwowalem od dluzszego czasu jakie tam sa przyglupy to glowa mala, antyszepionkowcy, proruskie postawy, pro lukaszenkowskie, wyprane mozgi religia, wiara w kazdy mozliwy spisek, plaskoziemskosci tylko brakuje
Merytoryką kładziecie każdego. Po takich tuzach propagandy i intelektu, to chyba bez zaskoczenia, że ludzie jednak wolą zagłosować na Konfederację. Tak trzymać.
@velmar: jak ludzie głosują na k0nfe, bo Tamerlan- random z internetu coś napisał brzydkiego o memcenie... to tuzami intelektu nie są ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
Na złość mamie odmroze se uszy. No ok, o ile masz 5 lat
Tu nic na złość nikt nie robi. Wystarczy popatrzeć na argumenty obydwu stron, żeby słusznie wybrać. Epitety już nie działają, ale się nie poddajecie, bo wam czego innego brak. Tak trzymać. Rozsądek sobie poradzi.
@zdzislawspanialy: a nie będziesz kasował moich komentarzy jak inni zwolennicy konfederacji? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@zdzislawspanialy: tu skończyłem czytać zarzutkę.
@zdzislawspanialy: Mi osobiście da to tyle że będę wiedział na czym stoję. Znaczy nie na tyle żeby znać przyszłość ale wiem czego się mogę po nich spodziewać. Przy konfederacji nie jestem pewien, a w zasadzie nie wiem, co zrobią dalej. Czy ktoś ze zwolenników czy fanów tej partii potrafi tak ogólnie opisać co zrobiłby klub poselski konfederacja z 500+ po wygraniu wyborów? Ale to pikuś,
Ok, no to:
XD Xd xd xD XD
Merytoryką kładziecie każdego.
Po takich tuzach propagandy i intelektu, to chyba bez zaskoczenia, że ludzie jednak wolą zagłosować na Konfederację.
Tak trzymać.
Na złość mamie odmroze se uszy. No ok, o ile masz 5 lat
Tu nic na złość nikt nie robi.
Wystarczy popatrzeć na argumenty obydwu stron, żeby słusznie wybrać.
Epitety już nie działają, ale się nie poddajecie, bo wam czego innego brak. Tak trzymać.
Rozsądek sobie poradzi.