Aktywne Wpisy
akro81 +644
Mój post na mikroblogu dotyczący zwandalizowania Toyoty Celiki 5 generacji przez łódzkich studentów podczas Juwenaliów PŁ mający 1200 plusów i realny wpływ na możliwości odszukania sprawców tego zdarzenia został usunięty. Prawdopodobnie dlatego, że studenci zostali tam nazwani przeze mnie w sposób niewulgarny, choć w pewnym sensie obraźliwy.
Ok, rozumiem, emocje delikatnie mnie poniosły, choć i tak starałem się ważyć na słowa. Trudno, żeby nie poniosły przy takiej sytuacji, ale na przyszłość będę
Ok, rozumiem, emocje delikatnie mnie poniosły, choć i tak starałem się ważyć na słowa. Trudno, żeby nie poniosły przy takiej sytuacji, ale na przyszłość będę

źródło: toyota
Pobierz
affairz +251
KOCHANIII (zachrypniętym głosem jak Pani Seneszyn)
Jeśli Marszałek @mickpl nie wróci (a towarzysz prowadzący Białkov robi wszystko, żeby nie wrócił) będziemy musieli wybrać nowego marszałka. Chciałbym nieskromnie zaproponować swoją skromną kandydaturę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poniżej moje główne atuty, poparte załączonym listem referencyjnym od poprzedniego pracodawcy:
- jestem wytrwały, zajmuję się tym
Jeśli Marszałek @mickpl nie wróci (a towarzysz prowadzący Białkov robi wszystko, żeby nie wrócił) będziemy musieli wybrać nowego marszałka. Chciałbym nieskromnie zaproponować swoją skromną kandydaturę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poniżej moje główne atuty, poparte załączonym listem referencyjnym od poprzedniego pracodawcy:
- jestem wytrwały, zajmuję się tym

źródło: rentierz
Pobierz
#walaszek #sarniezniwo #amazonprime #kapitanbomba #gitprodukcja
źródło: 1000001773
Pobierz@PiccoloColo: Powiedziałbym dobitniej - na kulturze wysokiej.
@Slonievsky: coo?xDDD
@sylwke3100: dla niego 10 zł to majatek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Slonievsky: za stówę pokaże ci fiuta
PS. bułgarski pościkk wygrał chyba jakaś nagrodę na festiwalu filmowym
Być może tytanowy Janusz albo któryś z braci bliźniaków (nie rozróżniam ich, podobni są, bo bliźniacy)
@KolorowychSnow: Lepiej to, niż "Srpski film" ¯\(ツ)/¯
źródło: Zrzut ekranu 2024-06-4 o 23.54.14
Pobierz