Wpis z mikrobloga

• 0
Ja uważam, że każdy poza blackpillowcami mocno zaniża rolę pociągu fizycznego.

@whitepilled_: Bo stawiam orzechy przeciwko bananom że większość blackpillowców nie ma większych doświadczeń, nie ma zbyt dużego stażu związku - im się wydaje że nawet nie trzeba znać osoby, wystarczy że się komuś ktoś podoba fizycznie i to wystarczy żeby zbyudować związek - to jest kompletna bzdura, wygląd jest istotny ale opieranie się tylko na tym to bardzo duży błąd
  • Odpowiedz
Bo stawiam orzechy przeciwko bananom że większość blackpillowców nie ma większych doświadczeń, nie ma zbyt dużego stażu związku - im się wydaje że nawet nie trzeba znać osoby, wystarczy że się komuś ktoś podoba fizycznie i to wystarczy żeby zbyudować związek - to jest kompletna bzdura, wygląd jest istotny ale opieranie się tylko na tym to bardzo duży błąd i trzeba naprawdę sporej dojrzałości żeby zrozumieć że ładna buźka w końcu każdemu
  • Odpowiedz
  • 0
@whitepilled_: Ale ja się z Tobą w wielu rzeczach zgadzam - natomiast lepiej by√ 35-letnim niskim facetem mającym kasę aniżeli niemającym tej kasy. Powodzenie też dla facetów przychodzi później, ponieważ wartością mężczyzny nie jest młodość, a przynajmniej nie odgrywa tak istotnej roli jak u kobiety (choćby genetycznie kobieta urodzi bombelka max w wieku 40-45 lat a facet tak naprawdę może aż do śmierci być płodnym xD).

Redpill nie mówi o
  • Odpowiedz
lepiej by√ 35-letnim niskim facetem mającym kasę aniżeli niemającym tej kasy

@Oskar_STS: Tak.

Powodzenie też dla facetów przychodzi później, ponieważ wartością mężczyzny nie jest młodość, a przynajmniej nie odgrywa tak istotnej roli jak u kobiety (choćby genetycznie kobieta urodzi bombelka max w wieku 40-45 lat a facet tak naprawdę może aż do śmierci być płodnym
  • Odpowiedz
Ale nikt nikomu nie każe wiązać się samotną madką z bombelkiem w pakiecie.

@Oskar_STS: Ja nikomu nic nie każę. Po prostu rozwijam myśl w kontekście powodzenia 35-letnich facetów, czyli owszem mają to powodzenie, ale U KOGO konkretnie mają to powodzenie. Wiadomo, że wielu facetów takiego powodzenia sobie nie życzy i nie ma w tym nic dziwnego. To powodzenie, które rzeczywiście chcieliby mieć jest często w dalszym ciągu poza ich zasięgiem, co
  • Odpowiedz