Aktywne Wpisy

Damianowski +75
2 miesiące siłowni za mną xd
Koksem jakimś nie jestem, ale nigdy w życiu nie miałem takiego bicka xD
Możecie się śmiać, ale ja tam się cieszę xDDD
#mirkokoksy #silownia #rozwojosobisty #gownowpis #heheszki #pokazmorde
Koksem jakimś nie jestem, ale nigdy w życiu nie miałem takiego bicka xD
Możecie się śmiać, ale ja tam się cieszę xDDD
#mirkokoksy #silownia #rozwojosobisty #gownowpis #heheszki #pokazmorde

eskejper +21
Historia przyjaciela. Kobieta którą znał od dłuższego czasu i z którą spotykał się przez ostatnie 2 tygodnie zerwała z nim bo nie wyobraza sobie zwiazac sie z gosciem ktory jest bez studiow (w jej rodzinie kazdy jest po studiach i jej ojciec zawsze na to naciskal). Moj kumpel prowadzi firme, lata w delegacjach, zna sie wiecej na biznesie niz nie jeden typ konczacy szkole biznesową, wozi sie nowym samochodem i nie jakimś

To tak jeszcze raz na krótko, w temacie kobiecej ściany z dedykacją dla @Pozytywny_gosc oraz reszty z jego czarnopigułkowego bractwa:
U kobiety ściana zawsze JEST, nawet dla mega super lasek bo największą wartością kobiety jest zawsze jej młodość. Jeśli już skończyła 30-lat, to nawet jeśli będzie o siebie dbać i będzie nadal atrakcyjna to i tak nie wróci do swoich najlepszych lat a peak SMV będzie miała dawno za sobą, więc wybór kandydata będzie mocno ograniczony, bo większość facetów będzie celowała w młodsze.
Ściana u faceta? Też istnieje, ale jest wypadkową czyichś wyborów. Jak ktoś zmarnował życie na czytaniu o blackpillu, niewłaściwym podejściu do kobiet, życiowej wegetacji to rzeczywiście kiedyś sobie zda sprawę że był kompletnym kretynem xD
Jest takie powiedzenie - facet jest jak wino, im starszy tym lepszy. Warto sobie wziąć te słowa do serca i przestać simpować do 35-letnich lasek (niekoniecznie zbyt urodziwych). Trzeba znać swoją wartość i stale ją zwiększać.
PS. Jakby co to mam urlop, więc dlatego dzisiaj aktywnie na wykopie.
#redpill #blackpill #przegryw #wychodzimyzprzegrywu #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
@Blackmore: W jaki sposób ma to im pomagać? Dzień w dzień wmawiając im że są nieatrakcyjni dla kobiet i że nic dla nich nie znaczą i że nie ma żadnej nadziei na zmianę tej sytuacji?
Wyjazd z dyskusji czarnopigulkowcu bo ośmieszasz się tylko za każdym razem.
No wykop to jedynie miejsce gdzie masz kolegów i jakakolwiek atencję w postaci plusów od innych przegrywow, dlatego jesteś tutaj taki aktywny bo w rzeczywistym życiu nie masz dziewczyny ani przyjaciol ani nikogo i za ten stan rzeczy obwiniasz cały świat tylko nie siebie
@Oskar_STS: pendzlej no i widzisz tu jest różnica między nami - ja mam tutaj koliegów i plusy a na zewnątrz zero lasek i znajomych - ty z kolei nie masz tutaj żadnych koliegów i plusów, nikt cie tu nie chce czytać, a dodatkowo na zewnątrz spermisz do lasek i orbitujesz,
@slabart12: Ale ja absolutnie nie twierdzę że jest inaczej. Sęk w tym że mając problemy z kobietami, zrobienie konta na wykopie i słuchanie blackpillowych guru to co najgorsze
@Pozytywny_gosc: Hahaha a co to za koledzy? Mogą załatwić używaną oponę do Stara że tak ich bronisz czy jak? Większość Cię czyta bo piszesz to chcą przeczytać - to jest takie klepanie się po plecach przez ludzi
@Oskar_STS: A co tak konkretnie się pogarsza od momentu założenia konta na wykopie? W lipcu zmieniam pracę na lepszą. Jako wielbiciel ładnej, ciepłej pogody cieszę się, że skończyła się
Wszystko zależy od indywidualnego przypadku, ale looksmaxing to dobra zmiana praktykowana przez zwolenników blackpill / whitepill (niekoniecznie albo nie tylko w kontekście zwiększania powodzenia u płci przeciwnej).
@Oskar_STS: Jasne, że to nie są te same rzeczy i wcale tak nie napisałem.
@Oskar_STS: To
@Oskar_STS: W takim razie skąd ma wziąć pewność siebie gość, który
@whitepilled_: Wiesz, jeśli ktoś np był gnębiony w szkole lub miał ciężką sytuację w domu za dzieciaka to może warto
@Oskar_STS: Osobiście nie miałem takich problemów i nie miałem doświadczenia z żadną terapię, ale nie wierzę, że terapia jest tak bardzo skuteczna, skoro jest stale krytykowana przez różne osoby i różne środowiska. Nie wierzę, że działa na wszystkie problemy i w każdej
@whitepilled_: Nie mówię że terapia działa na wszystko. Jednak jeśli ktoś ma traumy związane
Ja uważam, że każdy poza blackpillowcami mocno zaniża rolę pociągu fizycznego.
Jak dla mnie taki związek nie ma sensu. Dlaczego facet