Wpis z mikrobloga

https://www.youtube.com/watch?v=NhTBDjlvsBs

To tak jeszcze raz na krótko, w temacie kobiecej ściany z dedykacją dla @Pozytywny_gosc oraz reszty z jego czarnopigułkowego bractwa:

U kobiety ściana zawsze JEST, nawet dla mega super lasek bo największą wartością kobiety jest zawsze jej młodość. Jeśli już skończyła 30-lat, to nawet jeśli będzie o siebie dbać i będzie nadal atrakcyjna to i tak nie wróci do swoich najlepszych lat a peak SMV będzie miała dawno za sobą, więc wybór kandydata będzie mocno ograniczony, bo większość facetów będzie celowała w młodsze.

Ściana u faceta? Też istnieje, ale jest wypadkową czyichś wyborów. Jak ktoś zmarnował życie na czytaniu o blackpillu, niewłaściwym podejściu do kobiet, życiowej wegetacji to rzeczywiście kiedyś sobie zda sprawę że był kompletnym kretynem xD

Jest takie powiedzenie - facet jest jak wino, im starszy tym lepszy. Warto sobie wziąć te słowa do serca i przestać simpować do 35-letnich lasek (niekoniecznie zbyt urodziwych). Trzeba znać swoją wartość i stale ją zwiększać.

PS. Jakby co to mam urlop, więc dlatego dzisiaj aktywnie na wykopie.

#redpill #blackpill #przegryw #wychodzimyzprzegrywu #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
  • 45
Celem blackpilla jest REALNA pomoc mężczyznom, a nie żerowanie na marzeniach i nadziei. Fakty są takie, że jeśli przeciętny facet chce zmaksymalizować swoje szanse na związek to:

@Blackmore: W jaki sposób ma to im pomagać? Dzień w dzień wmawiając im że są nieatrakcyjni dla kobiet i że nic dla nich nie znaczą i że nie ma żadnej nadziei na zmianę tej sytuacji?

Powinien jak najszybciej skorygować swoje wady wyglądu, jeśli to
@Blackmore: podziwiam że chce ci się dyskutować z tym trollem ale lepiej po prostu wrzuć ten komentarz jako wpis na tag, do tego trolla nigdy nic logicznego nie dotrze, on odbiera tylko emocjonalne wysrywy tak jak kobiety ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Pozytywny_gosc
No wykop to jedynie miejsce gdzie masz kolegów i jakakolwiek atencję w postaci plusów od innych przegrywow, dlatego jesteś tutaj taki aktywny bo w rzeczywistym życiu nie masz dziewczyny ani przyjaciol ani nikogo i za ten stan rzeczy obwiniasz cały świat tylko nie siebie
w rzeczywistym życiu nie masz dziewczyny ani przyjaciol ani nikogo i za ten stan rzeczy obwiniasz cały świat tylko nie siebie

@Oskar_STS: pendzlej no i widzisz tu jest różnica między nami - ja mam tutaj koliegów i plusy a na zewnątrz zero lasek i znajomych - ty z kolei nie masz tutaj żadnych koliegów i plusów, nikt cie tu nie chce czytać, a dodatkowo na zewnątrz spermisz do lasek i orbitujesz,
Chyba pomyliles przyczyne ze skutkiem. Podejrzewam, ze zdecydowana wiekszosc ludzi trafia tutaj na skutek doswiadczen zyciowych, tego, ze im nie wychodzi z kobietami etc.. To raczej nie jest tak, ze nie maja kobiet, bo od lat siedza na wykopie i czytaja o blackpillu.

@slabart12: Ale ja absolutnie nie twierdzę że jest inaczej. Sęk w tym że mając problemy z kobietami, zrobienie konta na wykopie i słuchanie blackpillowych guru to co najgorsze
pendzlej no i widzisz tu jest różnica między nami - ja mam tutaj koliegów i plusy a na zewnątrz zero lasek i znajomych - ty z kolei nie masz tutaj żadnych koliegów i plusów

@Pozytywny_gosc: Hahaha a co to za koledzy? Mogą załatwić używaną oponę do Stara że tak ich bronisz czy jak? Większość Cię czyta bo piszesz to chcą przeczytać - to jest takie klepanie się po plecach przez ludzi
Ale ja absolutnie nie twierdzę że jest inaczej. Sęk w tym że mając problemy z kobietami, zrobienie konta na wykopie i słuchanie blackpillowych guru to co najgorsze co może zrobić taki facet. Na pewno nie poprawi to jego sytuacji a jeszcze pogorszy.

@Oskar_STS: A co tak konkretnie się pogarsza od momentu założenia konta na wykopie? W lipcu zmieniam pracę na lepszą. Jako wielbiciel ładnej, ciepłej pogody cieszę się, że skończyła się
A co tak konkretnie się pogarsza od momentu założenia konta na wykopie? W lipcu zmieniam pracę na lepszą. Jako wielbiciel ładnej, ciepłej pogody cieszę się, że skończyła się ta #!$%@? zima i z chęcią korzystam z aktywności i sportu na świeżym powietrzu. Od jakiegoś czasu w wolnym czasie dodatkowo uczę się niemieckiego i gry na gitarze. Problem jest w tym, że nie biegam za kobietami i nie usługuję im, czy o co
@Oskar_STS: Ok, ale tak samo manipulacją można nazwać zachęcanie kogoś do budowania mitycznego statusu (pod kobiety) przez 15 lat z obietnicą, że potem jego powodzenie tak wystrzeli, że będzie zmieniał laski jak skarpetki. Manipulacją można nazwać zachęcanie do biegania za kobietami na ulicy czy w klubie i stawiania im drinków z wykorzystaniem magicznych technik PUA (z pewnością pewność siebie się bardzo mocno zwiększy po 50 odrzuceniach pod rząd). Blackpill po prostu
@Oskar_STS: Jeśli uważasz, że wszyscy blackpillowcy to manipulatorzy i nie zachęcają do dobrych zmian to przeczytaj sobie choćby ten świeży wątek - https://wykop.pl/wpis/71649883/daily-reminder-ze-jestes-oceniany-po-wygladzie-na-

Wszystko zależy od indywidualnego przypadku, ale looksmaxing to dobra zmiana praktykowana przez zwolenników blackpill / whitepill (niekoniecznie albo nie tylko w kontekście zwiększania powodzenia u płci przeciwnej).
Ok, ale tak samo manipulacją można nazwać zachęcanie kogoś do budowania mitycznego statusu (pod kobiety) przez 15 lat z obietnicą, że potem jego powodzenie tak wystrzeli, że będzie zmieniał laski jak skarpetki. Manipulacją można nazwać zachęcanie do biegania za kobietami na ulicy czy w klubie i stawiania im drinków z wykorzystaniem magicznych technik PUA (z pewnością pewność siebie się bardzo mocno zwiększy po 50 odrzuceniach pod rząd). Blackpill po prostu przytacza różne
redpill to nie PUA i prośba po raz kolejny żeby tych dwóch rzeczy ze sobą nie łączyć bo mają niewiele wspólnego

@Oskar_STS: Jasne, że to nie są te same rzeczy i wcale tak nie napisałem.

Po pierwsze to nie wiem czy teraz mówisz o osobie która ma autyzm, czy o jakimś przeciętnym mirku z tagu który dał sobie wmówić że jak ma 175 cm wzrostu to jest nieatrakcyjny.

@Oskar_STS: To
To zależy. Istnieją sensowne sposoby na poznawanie kobiet i ogólnie ludzi, ale niektórzy podrzucają absurdalne propozycje w stylu "idź sam do klubu". Jak komuś zależy na poznawaniu kobiet, a nie ma odpowiedniego wyglądu to moja propozycja jest taka - poszerzaj grono znajomych, trzymaj się normików, bierz udział w tzw. normickich aktywnościach. Przynależność do grupy i chodzenie na imprezy bardzo ułatwi sprawę. Czego nie robić? Nie udawać kogoś kim się nie jest, nie
Tyle że samiec alfa to przede wszystkim cecha charakteru a nie to jakie masz hobby, pracę - akurat te rzeczy kształtują po prostu Twoją osobowość. Natomiast bycie samcem alfa związane jest z pewnością siebie, akceptacją swojej osoby, braku strachu związanego z odrzuceniem przez kobiety, umiejętnościami flirtowania z nią. To swoista niezależność faceta ukryta w jego prawdziwej tożsamości i właściwej charyźmie.

@Oskar_STS: W takim razie skąd ma wziąć pewność siebie gość, który
W takim razie skąd ma wziąć pewność siebie gość, który jest poniżej przeciętnej we wszystkim i nie ma odpowiedniego wyglądu? Może do tego pochodzi z niezbyt dobrego domu, był gnębiony w szkole? Według tej definicji nie każdy może być tym całym samcem alfa. Są pewne ograniczenia, których nie da się obejść.

@whitepilled_: Wiesz, jeśli ktoś np był gnębiony w szkole lub miał ciężką sytuację w domu za dzieciaka to może warto
Wiesz, jeśli ktoś np był gnębiony w szkole lub miał ciężką sytuację w domu za dzieciaka to może warto przepracować ten temat z terapeutą? To chyba najbardziej rozsądne rozwiązanie.

@Oskar_STS: Osobiście nie miałem takich problemów i nie miałem doświadczenia z żadną terapię, ale nie wierzę, że terapia jest tak bardzo skuteczna, skoro jest stale krytykowana przez różne osoby i różne środowiska. Nie wierzę, że działa na wszystkie problemy i w każdej
Osobiście nie miałem takich problemów i nie miałem doświadczenia z żadną terapię, ale nie wierzę, że terapia jest tak bardzo skuteczna, skoro jest stale krytykowana przez różne osoby i różne środowiska. Nie wierzę, że działa na wszystkie problemy i w każdej sytuacji. Tutaj raczej każdy sam musi wykonać research czy warto, czy nie, ewentualnie po prostu spróbować.

@whitepilled_: Nie mówię że terapia działa na wszystko. Jednak jeśli ktoś ma traumy związane
Uważam że zbyt mocno przeceniasz rolę pociagu fizycznego w związku.

Ja uważam, że każdy poza blackpillowcami mocno zaniża rolę pociągu fizycznego.

Zresztą ja uważam że nawet jeśli wchodzisz w związek, to i tak musisz trzymać dalej tą ramę bo jeśli laska chociaż raz wyczuje Twoją desperację to będzie Tobą próbować manipulować i trzeba uważać aby nie grać w te je głupie gierki.

Jak dla mnie taki związek nie ma sensu. Dlaczego facet