Aktywne Wpisy
klewerewel +13
#rozowepaski #zwiazki #seks #macierzynstwo #niebieskiepaski
Kobiety były mamione przez filmy romantyczne że istnieje miłość, że faceci kochają kobiety za to jakimi osobami są. To bujda. Facet kocha kobietę za urodę, cycki i dupę. Gdyby kobieta zachorowała na śmiertelną chorobę i nie mogła uprawiać seksu za 2 dni chłop ulotniłby się.
Szkoda że w bajkach dla dziewczynek nie ma wątku samotnych matek i mężczyzn porzucających kobiety. Kobieta to silniejsza płeć, Musi urodzić dziecko,
Kobiety były mamione przez filmy romantyczne że istnieje miłość, że faceci kochają kobiety za to jakimi osobami są. To bujda. Facet kocha kobietę za urodę, cycki i dupę. Gdyby kobieta zachorowała na śmiertelną chorobę i nie mogła uprawiać seksu za 2 dni chłop ulotniłby się.
Szkoda że w bajkach dla dziewczynek nie ma wątku samotnych matek i mężczyzn porzucających kobiety. Kobieta to silniejsza płeć, Musi urodzić dziecko,
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jak kupowałem 3 lata temu, to były po 130k. I już Giulia stała słabo w sprzedaży, mimo pandemii mieli jako jedyni spore stany na stocku i dawali spore rabaty jako jedyni na rynku.
A teraz podnieśli ceny o prawie ~100%
Ich #!$%@?ło, czy po prostu jak idziesz do salonu to dostajesz rabat ponad 50%?
#ekonomia #motoryzacja #auta #alfaromeo #alfaholicy
A za 4x4 280 KM trzeba było dać 200k PLN.
A teraz w konfiguratorze ta za 230k PLN ma właśnie 4x4 280 KM...
@piwakk: Ja dałem mniej niż 200k za Veloce. Plus przypominam - Giulia się i tak źle sprzedawała.
Pamiętam, że spokojnie ponizej 200k je finansowaliśmy.
@HFL-przed-30:
Teraz nie ma już zdechlackich wersji typu klekot 150 KM i podobnych. Cennik się zaczyna (przynajmniej jak kupowałem od 2.0 280 KM z automatem. Co akurat jest dobrym posunięciem, bo #!$%@? Giulia z dieslem to jest abominacja jakaś.
Ale nie katalogowo a porównujesz do ceny katalogowej
I mówimy u modelu, który już się nie sprzedawał
@PiotrFr: W sumie masz rację.
I tak Giulia nie schodziła i tak, więc w sumie nic nie zmieniło się
@PiotrFr: https://carsalesbase.com/europe-alfa-romeo-giulia/
https://carfigures.com/us-market-brand/alfa-romeo/giulia
No i nie ma żółtych hamulców :(