Wpis z mikrobloga

Marsz NPCów, dobrze, ze nie pojechałem na to. Miałem przez chwilę w planie zwodzony tekstami, ze to marsz "anty pis" a to jest zwyczajny wiec wybroczy platformy i pierdzielenie Julek o patriachacie, pierdylenie o niczym tak na prawdę, żadnych testów antypis tylko ciągle, ze trzeba ich odsunąć od władzy, ze "idziemy po zwycięstwo" i, ze "musimy wygrać" xDDDD

#marsz4czerwca #marsz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@14latnawykopie: Jak na razie to tylko ty malkontentujesz, co to za kraj w którym nie można czegokolwiek skrytykować bo zaraz cię wrzucają do worka skrajności? typowe polactwo, brać wszystko jakie jest i się cieszyć bo zawsze mogło być gorzej XD
  • Odpowiedz
@14latnawykopie: Moje akcje są takie, że inwestuję w siebie i odprowadzam więcej podatków niż 95% polactwa, gdyby każdy tak robił zamiast pasożytować to miałoby to dużo bardziej odczuwalne skutki niż pójście na marsz, który nie oszukujmy się, i tak niczego nie zmieni.
  • Odpowiedz
@agresywnyzielony: dobrze by było gdyby jeszcze te całe PO i lewica chcieli zmienić na lepiej, a chcą na gorzej. Także tak, lepiej siedzieć na tyłku w piwnicy i nic nie robić. Przynajmniej hajsu nie stracisz na takie bezsensowne eventy, lepiej już w ten sposób na jakiś koncert zaoszczędzić albo cokolwiek.
  • Odpowiedz