Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @robertx A te stare składy, w których kiedyś przechowywaliśmy? Miejsca wystarczy, a jeszcze można je zakamuflować tak by z powietrza nie było widac, że to w tym miejscu i przy okazji wroga zmylić ( ͡° ͜ʖ ͡°)

· Akcje: Odpowiedz anonimowo
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: co Ci po broni która leży w składzie? Do transportu służą samoloty/rakiety/lodzie podwodne, traktorem ani prezydenckim konwojem tego nie przewieziesz. Wypadałoby też przetestować to co się buduje, żeby nie wywaliło połowy radomskiego. Plus nasz kontrwywiad nie istnieje
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: te składy nie służyły do produkcji.

Uranu od tak sobie nie wydobędziesz ze skały i nie wrzucisz do rakiety.
Do uzyskania odpowiedniego izotopu potrzebny jest reaktor atomowy.

Ogólnie słyszałem że samo złożenie, jak już wszystko masz, jest dość proste.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @robertx Iran mnie nie obchodzi. Zresztą, to kraj 3 świata, tam masz islam, tam jest bieda i syf, poczytaj sobie ile zarabia przeciętny irańczyk oraz ten kraj jest w ciągłej wojnie, bo próbują narzucić zachodowi swoją religie + sympatyzują się z kacapami, więc te głowice mogą mieć od kacapów. Gdyby irańczykom zależało na normalności, to by obalili swój rząd, zakończylu wojne, zaczęli normalnie jak cywilizowani ludzie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @kuncfot No nie, bo produkcja była w ZSRR i co warto zaznaczyć z pomocą rąk niemieckich naukowców, bo po upadku III Rzeszy sowieci nie aresztowali nazistów, tylko im zaproponowali prace u nich przez co niemieccy naukowcy pracowali dla ZSRR
Czyli bombe jądrową produkuje się również w elektrowni atomowej? Więc jak będziemy mieli już te elektrownie atomowe jak mówia, ze do 2033 r ma powstać pierwszy reaktor
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: takiego poczucia humoru nie powinno ukrywać się za osłoną anonimowych wyznań ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak wrócisz kiedyś z kolejną dawką śmiechawy to śmiało wal z głównego profilu, polskie kabarety będą wiedziały komu złożyć ofertę
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim się mieszkało w latach 80-90 kilka km od kolonii Brzeźnicy, do tego w latach 90tych załapałem się na "wycieczkę" że starszymi kolegami po właśnie bunkrach w kolonii i po Kłominie (nieoficjalna baza obsługująca kolonię), tam jeszcze telewizory w domach były, gazety itp. całe miasto. Nie jestem alfą i omegą ale coś tam się słyszało a nawet na własne oczy widziało. pozdrawiamy
  • Odpowiedz