Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Specjalnie wróciłem i wrzuciłem Twojego anonima, bo zawalasz nam pocztę swoimi urojeniami. Ja jak coś napiszę to na swoim profilu i tyle. Nie potrzebuje anonima. No i kolejna sprawa, co ktoś ma Ci na to odpisać? To brzmi jak bait albo troll.
Tak więc masz, wrzuciłem Twoje przemyślenia, mam nadzieje, że już nie będziesz płakać.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Wiem że nawet tego nie wrzucicie, no ale razor91 nie ogarnia że ktoś może mieć naprawdę ciężko, więc każdy ciężki przypadek będzie traktował jak troll lub bait, a ja proszę jedynie o rady. To niedawne słowa razora w wątku w którym się żalił całemu światu "cały czas z tyłu głowy mam, że przegrywam życie - choć nie czuję się przegrywem. Nigdy się nim nie czułem, nigdy chyba
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: No patrz, sam osobiście dałem akceptuj na Twój komentarz. Nie wiem po co się ciskasz do mnie i jeszcze mnie cytujesz ;) Jak bardzo chcesz wiedzieć, mieliśmy zrobić weekend bez tagów takich jak przegryw, magical, patostreamy albo baity 2/10. W Twoim wpisie nie ma żadnego konkretu, żadnego pytania, czegokolwiek - dlatego uznałem bo za słaby bait. Nie miałem na celu Cię tym urazić, a odebrałeś to osobiście - czego
  • Odpowiedz