Aktywne Wpisy
XzTRuLeZ +13
Cześć, niebieski LvL 25. Generalnie stoję w kropce i chyba potrzebuje opinii innych osób, gdyż uważam opinie moich znajomych, rodziny za mało obiektywną. Mój siedmio letni związek + pół roku narzeczeństwa, się rozpada (Albo już się rozpadł). Ogólnie, od początku.
Niebieski LvL 25 troszkę związek mi się sypie 6 lat + 6 msc narzeczeństwa, wyleje wiadro pomyj, potrzebuje opinii bo nie wiem co robić.
Pierwsze pół roku do roku miodzio, była tylko
Niebieski LvL 25 troszkę związek mi się sypie 6 lat + 6 msc narzeczeństwa, wyleje wiadro pomyj, potrzebuje opinii bo nie wiem co robić.
Pierwsze pół roku do roku miodzio, była tylko
njdnsjdnjs +6
Jak można zagadać do kogoś na ulicy, ale tak w zwykłych celach towarzyskich?
Zagadują do was w ogóle ludzie albo wy do nich?
#pytanie ##!$%@? #psychologia #niewiemjaktootagowac
sora za losowe tagi ja nie umiem tagowac
Zagadują do was w ogóle ludzie albo wy do nich?
#pytanie ##!$%@? #psychologia #niewiemjaktootagowac
sora za losowe tagi ja nie umiem tagowac
Jak baba da chłopu kosza to już więcej nie próbuje.i się poddaje.
To tak jak by ładne dziewczyny które mają kilkadziesiąt podrywów tygodniowo po kilku razach dały sobie spokój z szukaniem Chada.
Tak działa natura.
Samce prubuja, nie ważne czy chad czy przegryw, aż do skutku, oczywiście z zachowaniem szacunku do siebie i nie dawania agencji wielorybom lub innym dziwadłom, lub z tatuażami, bo na to miały wybór żeby mniej żreć.
Samice muszą odrzucać hurtowo zaloty samców bo inaczej by ten świat nie istniał w takim obrazie jak obecnie.
Najlepsze lata białego człowieka były jak praktycznie każdy chłop miał samiczkę w domu i mógł się zająć robotą i ulepszaniem świata dla swych dzieci.
Czyli lata 1850-2010
Więc trzeba skończyć z tym cyrkiem i wrócić do lat świetnośći. Bo cały biały świat na tym straci w innym przypadku.
#blackpill
#samotnosc
#wygryw
#zwiazki
#przegryw
#wychodzimyzprzegrywu
#logikarozowychpaskow
#logikaniebieskichpaskow
#kolorowaagitacja
#prawamezczyzn
#randki
#tinder
#badoo
#mezczyzni
#logika
#pytanie
#takaprawda
#takasytuacja
#takbylo
@adamsowaanon: Nie widzę żadnego scenariusza w którym byłoby to możliwe a przynajmniej nie żadnego realnego, chyba nie liczysz na to że dojdzie do jakiejś katastrofy która wytłucze ludzkość i za x tysięcy lat znów se nowi ludzi ewoluują?
Nie da sie stworzyć normalnego świata opartego na większości normików czyli degeneratów.
@kuroszczur: Nie natura tylko ty wiesz kto ( ͡° ͜ʖ ͡°) lochy są głupie, prymitywne i podatne na manipulację.
Wystarczy spojrzeć na wojny i kovidki,
Gdyby naprawić rynek świń to by był raj na ziemi dla ogromnej części ludzkości
@adamsowaanon: nie jest, trochę tego świata w swoim życiu już widziałem i wszędzie czuć ten sam smród, to jest gówno tylko przypudrowane.
@adamsowaanon: No tak, to jak byś napisał "Gdyby tylko oszukać prawa fizyki i zbudować pojazdy które będą zapieprzały prędkością znacznie przekraczającą prędkość światła i umożliwią nam szybkie podróże do odległych galaktyk" XD Krótko mówiac
Pomijam, biedę, bo to już zależy od polityki i inteligencji.
Ale głównie chodzi o bezpieczeństwo
Więc wam tego brakuje, a przy okazji była zastępowalnośc pokoleń, dzieci przy matakach dorastały, i świat miał największy postęp w dziejach planety, przypadek?
a znam duzo z polakami
politycy nie pozwolą wrócic na to cale 'zastepowalnosc, dzieci przy matkach' bo gdy obie płcie pracują to mogą nas podwójnie okradać
btw te zwiazki z arabami itp są przygodne tylko
@Invisiblinio: i dlatego w UK Polki rodzą już ponad 30% kolorowych dzieci
Nie siedzą z tymi facetami po 10, 20, 50 lat, więc ci Czarni mają coś wspólnego z Polakami
Jak baba da chłopu kosza to już więcej nie próbuje.i się poddaje.
I bardzo dobrze, bo najczęściej taki kosz wychodzi później na korzyść chłopa co go dostał paradoksalnie zwłaszcza jak ktoś jest w bardzo młodym wieku.
To właśnie dziewczynom/kobietom powinno zależeć, a nie odwrotnie.