Aktywne Wpisy

Huptys +9
#kiszak #snakeiter Czekaj, czekaj... Kiszak pisał do Snejka, bo ktoś zrobił śmieszny filmik o poczynaniach wielkiego eksperta od skradanek w MGS3? Kurde, jaki on empatyczny. Dobrze, że on nie zrobił 2137 wyrzygów na swój kanał o tym, że recenzenci się c---a znają, nie umieją grać, za mało spędzają czasu w grach – to pewnie nikogo by nie dotknęło.

OgurRicc +6
Max może jeszcze zgarnąć 141 pkt, to się może udać
#f1
#f1

Jak tam elektrownia atomowa, wybudowana już?
źródło: E_z2PcGVIAQMS1_
Pobierz@Hymenajos: no nie wiem stary, jak mam do wyboru pis albo po to jednak wole partie ktora nie robi mi z kraju IV rzeszy
@Hymenajos: Z kontekstu wypowiedzi wynika, że nie masz pojęcia co oznacza słowo umniejszać.
@Hymenajos: Weź człowieku skończ p-------ć głupoty xD Za PO to jak była jakaś afera to chociaż poleciały jakieś głowy. Np. Nowak poleciał za zegarek za 10k. W PiS jak odjebiesz jakąś aferę to jeszcze dostajesz awans.
Poleci może kilku hodowanych na to od dawna kozłów ofiarnych i to by było na tyle. A wały i tak będą robione dalej, chociaż raczej mniejsze, bo większych to się chyba nie da.
@Hymenajos: Zbudują nam elektrownię atomową na wiatr (oczywiście na niemieckiej technologii)
Najlepsze że Tusk i Sikorski zrezygnowali z budowy elektrowni i chcieli nas podłączyć do ruskiej w Kaliningradzie, która z reszta i tak nie została wybudowana ale ludzie co najwyżej to pamiętają ośmiorniczki xD
źródło: 7873AC54-33D7-47D1-A987-5154E84D7446
Pobierz