Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim ja nie nadużywam bo mi się zwyczajnie nie chce. Chętnie bym odwrócił pytanie. Czy da się obecnie znaleźć normalną dziewczynę, która nie jest przesiąknięta mediami społecznościowymi i zależy jej na normalnym, stabilnym związku?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @Sandrinia: co @Zgrywajac_twardziela o-----ł? xD Wydawało mi się, że w takich wątkach wypowiadaliście się, że się da i to kwestia szacunku do partnera.

Co do pytania autorki, wydaje mi się, że się da takich znaleźć. Są faceci, którzy sami z siebie nie potrzebują specjalnie takiej stymulacji. No chyba że proza życia weryfikuje xD

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): @Sandrinia: nie znajdę teraz ale mam pewność, że pisałaś kiedyś o oglądaniu dup na mirko, że jak partner ma szacunek do partnerki to ma zablokowane tagi i ich nie ogląda. P---o to już krok dalej niż nsfw na wykopie, dlatego zaskoczył mnie ten komentarz i zakładam że wziął się z jakiegoś powodu xD no ale nie ma co drążyć. xD

• Odpowiedz
przynajmniej tego nie nadużywa?

@mirko_anonim: patrząc na reszte pytania to pewnie częściej niż raz w roku to już nadużywanie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz