Aktywne Wpisy
przeczki +151
portki_z_serem +1075
Jadę.
Sam, bo nie udało mi się zmobilizować znajomych. Ale jadę. Z drugiej strony - wszyscy pasażerowie tego autobusu jadą w tym samym celu. Do zobaczenia w stolicy.
#marsz #warszawa #marsz4czerwca #lextusk #bekazpisu
Sam, bo nie udało mi się zmobilizować znajomych. Ale jadę. Z drugiej strony - wszyscy pasażerowie tego autobusu jadą w tym samym celu. Do zobaczenia w stolicy.
#marsz #warszawa #marsz4czerwca #lextusk #bekazpisu
Uważajcie na tych symetrystow, konfederatów i pseudo freethinkerow.
Pamiętajcie, że ich celem jest zniechęcić jak najwięcej ludzi do protestu.
Stawką jest wolna Polska.
#bekazpisu #protest #polska konfederacja #neuropa
Na taki protest i tak pójdą przeciwnicy pis a nie "niezdecydowani", a "niezdecydowani", którzy oglądają inne media niż TVPiS, nie zagłosują na pis. Ci coś oglądają tvp, i tak zagłosują na pis xd
Nie miałem czasu zehy się wczytywać w interpretacje tego lex Tusk, ale z "nagłówków" wiem, że pisiorstwo próbuje przepchnąć coś, co im pozwoli na podstawie widzimisię wyciąć ludzi ze
@anb autentycznie w to wierzysz? Szczególnie te dwa ostatnie punkty? XD
@anb: Polska nigdy nie była wolna.
Btw. całym sercem popieram protesty i jestem antypis.
P.S mam w dupie ten protest nie będę szedł z szurami którzy chcieli w pandemii zamykać ludzi w obozach.
@KoszuliNiePrzytuli:
1."Na złość babci odmrożę sobie uszy".
2.Obozy to chochoł, wymyśliłes coś sobie, tj. kłamiesz.
3.Nie znasz znaczenia słowa szur.
@anb: zabawne to jest jak później opozycja będzie skomleć że konfa nie chce z nią nigdzie iść jak wyzywają ich ciągle od sznurów i zwolenników Rosji. Jak z wyborami prezydenckimi, lecieli po Bosaku, a potem było panie kierowniku.
Sami ich wypychacie na margines a potem skomlecie że nie popierają was z niczym.
@anb: szkoda że nie była dla nich wolna kiedy z pisem wspólnie działali podczas pandemii.
@anb:
Maszerował KOD, maszerowali lekarze, nauczyciele, kobiety i kto tam jeszcze zdziałali wszyscy tyle samo czyli ziobro.
Marsze i inne tego typu pierdoły