Wpis z mikrobloga

• 10
@ModeracjazKlanu: chyba nie tylko moderacja

Jeśli już oceniłeś grę nie grając w nią i z góry wiesz jaka jest i jaka powinna być TA PRAWDZIWA ocena to zostaw te oświeconą prawdę dla siebie, pozdro
  • Odpowiedz
@ModeracjazKlanu: zdajesz sobie sprawę co by było gdyby jakiś recenzent dostał propozycje wystawienia wysokiej oceny za kasę? Prawdopodobnie od miesiąca byś siedział na tym tagu i krzyczał że blizzard opłaca recenzentów. Gra jest po prostu dobra, już po pierwszej becie było widać, że jest dobra
  • Odpowiedz
@Keiosss: przecież jak redakcja nie oceni dobrze gry to następnej nie dostanie przedpremierowo i w exelu nie będzie się zgadzać. To jest fakt powszechnie znany. Normalnie jak w Ferdydurke, Blizzard wielkim studiem jest.
  • Odpowiedz
@ReeceWithouterpoon: przecież to jest bardzo obiektywna ocena w3r, gra nie dowiozła i gracze się w------i ze względu na nastalgię, ale 0.6 /100 to nie jest adekwatna ocena. Z resztą gybyś miał rację to przecież blizzard nie powinien wysyłać już gier do redakcji które dały niskie noty, takie cdaction dało 30/100, zgodnie z twoją logiką nie powinni dostać już kluczy do d4
  • Odpowiedz
@Keiosss: cdaction nie oceniło w3 reforged wcale.
A gracze się w-------i na b8 blizzarda który zrobił 2 cutscenki d------e na samym początku a potem na o-------l resztę. Dla mnie, za takie zagrania, grze bliżej do oceny graczy niż brązowonosych krytyków. Ale pewnie, gra nie wygląda jak na materiałach promocyjnych: 6/10, good game. LoL
Ps. Nie wiem jak Blizzard (bo nie obchodzi mnie co inni myślą o ich grach) ale EA
  • Odpowiedz
@ReeceWithouterpoon: no ale jest na metacrtiticu z którego wcześniej wysyłałeś mi screena na poparcie tezy, że nie istnieją współcześnie negatywne oceny krytyków, wystarczyło przeczytać co jest na stronie na którą wszedłeś. Ale trzeba iść w zaparte, jak ci pokazałem, że istnieją i twoja logika się nie trzyma to już się zaczęła narracja "uuuu ea nie wysyła w ogóle, tylko mali twórcy mają w------e". Ehhh wykopki
  • Odpowiedz