Wpis z mikrobloga

@Fristo:

bo d----a ich szczypie, że prawie nikt w ich ulubioną grę nie gra

No jak w dotę prawie nikt nie gra, to o LoLu chyba świat już zapomniał.
  • Odpowiedz
@lisu1989: Art sprzed roku na dodatek te k---a teorie

NO NA TŁICZU LOL MA WIĘCEJ VISÓW WIĘC POMIJAM FAKT ŻE PEWNIE GRALI JAKIŚ TURNIEJ W LOLU BO TAK TO ZAWSZE DOTA MA WIĘCEJ OGLĄDALNOŚCI ALE JESTEŚ LOLFAGAMI WIĘC TO UKRYJEMY
  • Odpowiedz
@ktoosiu: W tym 2 turnieje w LOLa. 90% turnieji w Dote leci wieczorem bo jest nastawione na scene Europejską. Do tego International 3 na żywo oglądało ponad 8 milionów ludzi co można porównać do finałów LCS przy czym w Dote po prostu się więcej zarabia.
  • Odpowiedz
@ktoosiu: 11 kwietnia 2013. Serio? Dota 2 oficjalnie jeszcze wtedy nie istniała! Była dopiero w fazie beta.

Spróbuj najpierw znaleźć coś aktualnego i dopiero wysyłaj. Tylko już Ci mogę powiedzieć, że raczej nie znajdziesz, bo LoL się swoich statystyk wstydzi i nikomu ich nie pokazuje. Pewnie ma ku temu jakiś konkretny powód... ;)

A nawet gdybyś znalazł statystyki odnośnie ilości graczy, to i tak nie będzie to miało żadnej wartości,
  • Odpowiedz
@-PPP-: nie mam zielonego pojęcia o co ci w tej chwili chodzi, i jaki związek z tym ma 11 kwietnia 2013. poza tym ostatnio riot się chwalił, że dziennie w lola gra 21 milionów ludzi, w ciągu miesiąca 70 milionów. to chyba dużo, co nie? szczególnie, że dota 2 ma miesięcznie 7 milionów graczy, czyli 10 razy mniej.
  • Odpowiedz
@ktoosiu:

nie mam zielonego pojęcia o co ci w tej chwili chodzi, i jaki związek z tym ma 11 kwietnia 2013

Serio nie wiesz? :D To może przeczytaj co napisałem, to powinno
  • Odpowiedz