Aktywne Wpisy

adam-pajac +595
#ishowspeed Plusiki dla Ewy Swobody, która opluła murzyna ciepłym moczem i nie zgodziła się uczestniczyć w tym atencyjnym cyrku
źródło: ewa
Pobierz
JakDorobic_com +106
Przyszła pora na nowe #rozdajo
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
źródło: wykop rozdajo 100 zl
Pobierz

źródło: gaydar
Pobierz@mirko_anonim: Cholera, wszystko jasne.
@mirko_anonim: eww, do wyrzucenia - szczególnie w połączeniu z faktem ze woli sb zaspokajać do kogoś innego
Jeśli ci to bardzo przeszkadza poproś żeby to robił wtedy gdy jest pewny że tego nie zobaczysz
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
@oryginalny_kryptonim: tu nawet nie chodzi o bycie uległą i robienie po prostu wszystkiego, czego on chce.
Należy sobie zadać pytanie: ile czasu można się patrzeć na jedną gołą babę.
@mirko_anonim: a w ciągu tych trzech tygodni coś inicjowałaś, jeśli tak to jaka była reakcja?
Ja raz np. też się wycofałem bo stwierdziłem że p------ę gdy za każdym razem to ja muszę wychodzić z inicjatywą a różowa nic
Inna możliwość to stres, przemęczenie, leki - rozmawiałaś z nim w ogóle o to?
@mirko_anonim: stanowczo zbyt duża różnica wieku
Zdrowe związki to maksymalnie 2 lata różnicy. O innych gigantycznych red flagach ciężko nawet się wypowiadać, bo są zbyt oczywiste.
Taka rada, jesli na samym początku są takie problemy, to związek nie ma żadnych fundamentów do istnienia w dłuższej perspektywie czasu.