Aktywne Wpisy
del855 +87
Ponawiam apel o zwrocenie uwagi na ZBIOROWA HALUCYNACJE w Polsce powiatowje i gminnej.
Polska powiatowo-gminna doslownie wymiera, kto mial wyjechac to wyjechal, kto mial zostac to zostal, niewiele sie dzieje. I juz sie niewiele wydarzy. A mimo to mieszkania czy domy tam nie sa po 50k czy 100k. :)
NA PEWNO ludzi tam bedzie ubywac
NA PEWNO mieszkan jest wiecej niz chetnych do ich zakupu
Polska powiatowo-gminna doslownie wymiera, kto mial wyjechac to wyjechal, kto mial zostac to zostal, niewiele sie dzieje. I juz sie niewiele wydarzy. A mimo to mieszkania czy domy tam nie sa po 50k czy 100k. :)
NA PEWNO ludzi tam bedzie ubywac
NA PEWNO mieszkan jest wiecej niz chetnych do ich zakupu
IntruderXXL +98
Niesamowicie Żadkie zdjęcie "Intruder przodem, podczas treningu" AD 2024. Kolorowane. Zdjęcie wykonane za pomocą kalkulatora. Model ma 191cm wzrostu i 163kg wagi.
#strongaf #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #pokazforme #niebieskiepaski #rozowepaski
#strongaf #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #pokazforme #niebieskiepaski #rozowepaski
Mirki, kuplem sobie pianino cyfrowe i kminie jak zgrywać dźwięk z niego na kompa.
Najlepiej by było, gdyby pianino dalej sobie grało na głośnikach wbudowanych + dźwięk leciał przez kabel do kompa, gdzie audacity by już to sobie przechwytywało.
Ale domyślam się, że ten model raczej nie obsługuje czegoś takiego.
Więc jestem ciekaw co polecicie, by uniknąć opóźnień i grać komfortowo.
Pianino to: Roland kr-370
Takie wejścia mam z tyłu (picrel):
Plus z przodu jest wejście na duży jack - przejściówkę na mały mam już zamówioną
Tak w dużym skrócie - z pianina z wyjścia phones do interfejsu audio, stamtąd USB do kompa i w audacity musisz ustawić przechwytywanie dźwięku na zewnętrzny strumień czy jakos tak - jest wszystko na yt dokładnie opisane
Komentarz usunięty przez autora
Na Google Images znalazłem jeszcze takie zdjęcie: https://images.reverb.com/image/upload/s--NXGugpY5--/a_0/f_auto,t_large/v1675722807/uqhropaprqfsit7hcqps.jpg - jeśli masz takie wyjścia to "OUTPUT L" i "OUTPUT R" wpinasz do kanałów "1" i "2" interfejsu audio do nagrywania. Jak nie posiadasz to trzeba kupić.
Jeśli
Jest jeszcze obok gniazdo z przełącznikiem opisane jako COMPUTER, może tedy?
Co z resztą potwierdza instrukcja obsługi - potrzeba specjalny kabel RSC-15PL (do
Podeślesz mi co to za interfejs audio?
Czyli midi do Macbooka gdzie jest FL Studio i to soft będzie grać?
BTW: dzięki za rozbudowane odpowiedzi wszystkim, ja kompletny amator w tych sprawach te złącza pierwszy raz na oczy widzę xd
Takie wejścia posiadam, i wtedy rozumiem, że jedynie gra na słuchawkach zostaje?
I prosiłbym o polecenie interfejsu takiego który nie będzie mi lagować, jeżeli się znasz na tych urządzeniach - tak do 300 zł
Tylko ja tego używałem do programów do nauki gry typu "zbij nutki", jeśli chcesz dźwięk, to faktycznie lepiej przez wyjście słuchawkowe,