Aktywne Wpisy

mirko_anonim +525
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na

Koronanona +20

W kościach czuje z 300 zł za nieustąpienie pierwszeństwa
#policja #polskiedrogi #motoryzacja #stopcham
ja bym walil w pajaca
Ile to razy ja komuś wymusiłem albo ktoś mi wymusił to nie zlicze, takie uroki jazdy po mieście. W 99% przypadków wystarczy puścić nogę z gazu i każdy jedzie w swoją stronę. A wykopki bez prawka jak zwykle żeby p-------c hehe i nauczyc dziada.
Więc dałem sobie prawo powytykać ich(policjantów/policjantek) błędy
źródło: 20140417_120835
PobierzMożna by się kłócić wówczas, że nie doszło do istotnej zmiany prędkości
@tysiacletni: może to i dobrze, jeszcze by Ci psy w-----y mandat za nadyżycie sygnałów dzwiękowych