Aktywne Wpisy

tojapaweu +187
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Bully37 +430
#mecz Mecz komentuje Komentator, który zakończył Karierę komentatora po Finale MŚ w 2022 roku.
Opaskę Kapitana ma Piłkarz, który w czerwcu zawiesił swoją karierę reprezentanta po tym, jak odebrali mu opaskę kapitana.
Na boisko wszedł piłkarz, który zakończył Karierę reprezentacyjną w czerwcu.
Selekcjonerem jest nowy selekcjoner, który zastąpił poprzednika po tym, jak tamten powiedział, że nie poda się do dymisji, po czym podał się do dymisji.
Opaskę Kapitana ma Piłkarz, który w czerwcu zawiesił swoją karierę reprezentanta po tym, jak odebrali mu opaskę kapitana.
Na boisko wszedł piłkarz, który zakończył Karierę reprezentacyjną w czerwcu.
Selekcjonerem jest nowy selekcjoner, który zastąpił poprzednika po tym, jak tamten powiedział, że nie poda się do dymisji, po czym podał się do dymisji.

Nigdy mi się to nie udało, masa zawsze wchodziła, ale na redukcji za każdym razem poległem. Zjechałem najniżej może do 13 procent bf i krata była przez tydzien-dwa, ale psychika siadała zawsze. Mam dziwny pułap BF. Jestem raczej szczupły, bo ciężko mi przebić 19 procent bf, mogę się bezkarnie objadać, a i tak nie przebijam tego nigdy.
Niestety ten pułap 13 procent też jest dla mnie zawsze ciężki do przebicia i nigdy w życiu mi się to nie udało. Zawsze na tych poziomach pojawia się już głód i apetyt na pizzę nie do opanowania. Ćwiczę na sucho.
Chciałbym, żeby tym razem się udało, ale nie oszukujmy się. Polegnę ponownie. (╥﹏╥)
#gymcel #mirkokoksy #odchudzanie #redukcja #silownia #fitness #kulturystyka #sport #mikrokoksy #sterydy
Ja jak planuje pizzy to po prostu omijam śniadanie, jem lekki obiad i potem od razu na kolacje pizza i jest wszystko w ramach diety.
woda schodzi jak szalona
dałbym dużo za coś co realnie wyłączyło by mi uczucie głodu w okresie redukcji