Aktywne Wpisy

Bolerro +183
Mirki, pokaże wam sztuczkę!
#heheszki
#heheszki
źródło: temp_file4679719948313327699
Pobierz
kapitanbiedapl +87
Zrobiłem kilkanaście sloikow z kiełbasa zaraz będę testowal ale pachnie obłędnie wyślę ze 2 słoiki losowej osobie która da plusa konkurs trwa do 17.09 godz 23:59
#wykopaka #konkurs #jedzenie #jedzenie71 #gotujzwykopem
Ps mirabelki mają 2x wieksza szanse na wygraną standardowo zielonki udziału nie biorą
#wykopaka #konkurs #jedzenie #jedzenie71 #gotujzwykopem
Ps mirabelki mają 2x wieksza szanse na wygraną standardowo zielonki udziału nie biorą
źródło: temp_file7093005585937638096
Pobierz

źródło: IMG_7516
Pobierzbony turystyczne, kolejne emerytury.. Coraz to głupsze pomysły wymyślają byle by łupić pracujących a dawać nierobom
ostatnio jak pisałem o tym na mirko - dzień później widziałem te same wyliczenia na twitterze i linkedinie
- gdyby nie takie 800+ które będzie kosztowało ponad 60 miliardów rocznie - to każdy pracujący Polak nie musiałby płacić podatku dochodowego - bo rocznie do budżetu z tego podatku wpływa też około 60 miliardów.
te wszystkie wypowiedzi bosaka o tym że rozszerzy itp były przed wyborami prezydenckimi - jakby powiedział ze chce całkowicie znieźć to od razu jakby samobója strzelił
@Gringo44: tak, tylko dla katolików i onuc.
@scarecrov: To nieprawda. Tylko pojedynczy posłowie nie popierają. Partia nie ma jednolitego stanowiska a narodowcy głosowali wręcz za częścią socjali.
i jedyne co mam nadzieję to żeby nikt tych 800+ nie wprowadził, szkoda polski:(