Aktywne Wpisy

rales +2014
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 7 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
źródło: Screenshot(16)
Pobierz
SzubiDubiDu +11
Taka sytuacja: Stoisz w korku do świateł, a za tobą gość chce pojechać w bok. Co robisz?
#motoryzacja #polskiedrogi #prawojazdy
#motoryzacja #polskiedrogi #prawojazdy
źródło: test2
Pobierz

źródło: FwjhBv8WwAAU2uf[1]
Pobierzźródło: Screenshot_20230520_115424_Edge
PobierzMieszkam przy Bema. Nie kojarzę ani tego "progu" ani budynku w tle. Siedziba google była w budynku z oszkloną ścianą o zupełnie innym wyglądzie. OP trolluje
Co wy ćpiecie, więcej rozwagi wokół skrzyżowań i tyle. A jak wyskakują ci zza kamienicy to pretensje też możesz kierować do zarządcy o gównianą organizacje
Zmień siodełko, bo cie chyba za bardzo uwiera.
Nie wiem skąd wzięliście przeświadczenie o nieśmiertelności albo o tym że i czemu nie przed pociągiem xD daleko p0lackom do cywilizacji
No i to chyba nie Wrocław, co?
@sierramikebravo: wolniej jeździj
@Szalom: ale to się też stosuje do rowerzystów
https://www.reddit.com/r/CrappyDesign/comments/mu5vks/-/gv6g3n1
https://www.reddit.com/r/CrappyDesign/comments/mu5vks/our_municiplaity_made_bike_lanes_for_us_finally/
@
@sierramikebravo: xDDDD
Swego czasu, jak jeszcze mieszkałem w Krakowie, to problem z "przejazdami" był marginalny, choćby dlatego, że ścieżek rowerowych było mało, a jeśli już były, to często wzdłuż jezdni, gdzie rowerzysta był normalnym uczestnikiem ruchu. I było dzięki temu szybko i bezpiecznie. Teraz mieszkam w warszawie i wszędzie są "ścieżki". Jak w Krakowie jechałem