Aktywne Wpisy
Gaki +155

#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #kiciochpyta #wzrost
Czy mielibyście problem żeby spotykać się z wyższą kobietą? Poznałem fantastyczną dziewczynę, ale jest wyższa 3-4cm, ogólnie mi to nie przeszkadza, jej również, ale mam wrażenie że ludzie się na nas ciągle gapią jak gdzieś wychodzimy, chyba że mam już urojenia xdd
Czy mielibyście problem żeby spotykać się z wyższą kobietą? Poznałem fantastyczną dziewczynę, ale jest wyższa 3-4cm, ogólnie mi to nie przeszkadza, jej również, ale mam wrażenie że ludzie się na nas ciągle gapią jak gdzieś wychodzimy, chyba że mam już urojenia xdd
https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Koniec-Mevo-w-Sztokholmie-Co-dalej-z-rowerem-w-naszej-metropolii-n178308.html
Niech już położą lachę na tym Mevo 2.0.
Im szybciej zaczną prace nad Mevo 3.0 tym prędzej zacznie się przetarg na Mevo 4.0, dzięki czemu szybciej zaczną dostarczać rowery na Mevo 5.0, a co za tym idzie uruchomienie Mevo 6.0 będzie klapą, bo ludzie pokupują już swoje rowery.
Powinni zaorać pomysł roweru miejskiego -- kolejne miasta w Europie ze tego się wycofują, a Sztokholm daje przezajebisty pretekst.
Kasy na wszystkie potrzeby polityki rowerowej nie starczy, więc powinna być wydawana na infrastrukturę -- rower każdy może kupić sobie sam, ale DDRki do pracy nikt sobie sam nie wybuduje.
@smallboobslover: nie, to jest po prostu naturalne w przypadku szastania publicznymi pieniędzy.
Jak sam zauważyłeś - hulajki elektryczne działają 100% komercyjnie, samochody na minuty też, skuterki również.
A rowery miejskie to muszą być dotowane, bo inaczej nic z tego.
Szybkie zapytanie wyszukiwarki wskazuje, że w tym roku kilka miast się wycofało z dotychczasowych systemów rowerów:
Poznań.
Kalisz.
Gliwice.
Radom.
Lublin.
Bielsko-Biała.
Rybnik.
Warszawa to nie cały świat. To, że w Warszawie coś działa, nie jest żadnym wskaźnikiem, że gdzie indziej też działa.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ty poważny jesteś? Porównujesz Sztokholm do #!$%@? Kalisza?