Aktywne Wpisy

Czy ja jestem jakiś nienormalny czy co ale co ludziom przeszkadzają fotoradary albo odcinkowe pomiary prędkości? Może wystarczy jechać zgodnie z przepisami? A najbardziej śmieszą mnie komentarze typu "rząd łupi kierowców" - no to jak ktoś będzie jechać zgodnie z ograniczeniem to mu chyba nic extra nie doliczy? xD
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu

_Alessandro_ +13
Myślałem, żeby wrócić na psychoterapie tylko tym razem znaleźć sobie Julkę taką po studiach. Mówić jej, że jestem incelem i nigdy nie zaruchałem. Przy okazji miałbym w majtkach dyktafon, żeby nagrywać rozmowy na tag. Poruszałbym tak wszelakie kwestie które chcielibyście usłyszeć. Myślicie, że to dobry pomysł?
#blackpill #psychologia
#blackpill #psychologia

źródło: telewizja blizyn news
PobierzKurdwa czemu 1więc wysyłam jeszcze raz
jak widać po drugim zdjęciu frajer mielki Piotr parówa wsw bez honoru nawet wasami dłuższymi jak kutangiem nie dasie chce przebić swoje kompleksy i zapuszczq dłuższe od Pawła z warszawy