Aktywne Wpisy

MonazoPL +58
Startujemy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: W jakim banku masz główne konto i dlaczego właśnie w tym? ( ͡€ ͜ʖ ͡
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: W jakim banku masz główne konto i dlaczego właśnie w tym? ( ͡€ ͜ʖ ͡
źródło: rozdajo monazo
PobierzCzy dziwnie będzie wyglądało jak w środku wakacji będę kupował kurtkę na zimę?
W jednym sklepie outdoorowym w mieście jest przeceniona puchówka TNF. Z neta już teraz bym nie zamawiał ale tutaj jest na miejscu więc mógłbym sobie przymierzyć. Tylko trochę głupio kupować puchówke w lato.
#kiciochpyta #modameska i trochę #outdoor
W jednym sklepie outdoorowym w mieście jest przeceniona puchówka TNF. Z neta już teraz bym nie zamawiał ale tutaj jest na miejscu więc mógłbym sobie przymierzyć. Tylko trochę głupio kupować puchówke w lato.
#kiciochpyta #modameska i trochę #outdoor

#dzieci #heheszki #dziendobry
Wystarczy mi obserwacja tego, co jest u siostry/znajomych i porównanie tego do mojej sytuacji.
Nie wiesz jak to jest usłyszeć kocham cię tato, i pewnie nigdy tego nie poczujesz. To co ty mi możesz powiedzieć o dzieciach. Tylko to co zobaczysz
@Nester86: Tak, masz racje. Tak samo jak nie wiem, jak to jest usłyszeć "nienawidzę cię" od dziecka czy coś w stylu "żałuję, że jesteś moim rodzicem, gnoju". I co to zmienia? xD Czasem mam wrażenie, że dzieciaci popadają w resentyment i na siłę próbują udowadniać, jak to super i fajnie jest być rodzicem, żeby czasem sobie nie uświadomić, że żałują wyboru.
Jak się decydowałem na dziecko
parafrazując Ciebie: to, że Ty potrafisz sobie organizować czas, wybrałeś partnerkę, który Ci pomaga, nie znaczy, że ja bym miał tak samo
dlatego ciągle stoję przy moim stanowisku i naprawdę już nie ciągnijmy tej dyskusji. Miłego dnia ( ͡° ͜ʖ ͡°)