Aktywne Wpisy

#usa #ice #georgefloyd
Wykopki robią plaku plaku bo za oceanem na własne życzenie zginęła lesbijska poetka xD Czekam aż zrobicie protest na placu wolności w Poznaniu i położycie się na lodzie (z angielskiego - ICE) xD
Wykopki robią plaku plaku bo za oceanem na własne życzenie zginęła lesbijska poetka xD Czekam aż zrobicie protest na placu wolności w Poznaniu i położycie się na lodzie (z angielskiego - ICE) xD
źródło: IMG_7575
Pobierz
MaxiuBaxiu +87

#nieruchomosci
Tyle że mając inflacje 18% r/r to te nieruchy straciły o conajmniej tyle samo na wartości w przeciągu zaledwie jednego roku xD
Wszystko w tym czasie zdrożało o 20-30% a mieszkania co najwyżej stały w miejscu.
@mookie: a jedzenie nie zdrożało nic, bo wzrost ceny wynosi 18% a inflacja też 18% czyli się równoważy XDDDDD nie wiem po co ta walka z inflacją i jazda na pis skoro mieszkania tanieją XDDDDDD
@Reanef: Jak dla siebie nie warto zaraz wjadą certyfikaty energetyczne a za kilka lat będziesz płacił znacznie wyższe podatki za tego typu energochłonne budynki. Ja jestem już na rynku kilkanaście lat i widzę jak stare budownictwo zaczyna dostawać po dupie , w tym również
Bardzo personalnie to bierzesz, że aż tak zaczęło ci się ulewać od tego jadu ( ͡º ͜ʖ͡º)
Niepotrzebnie tracisz energie, nic to ci nie da, a przyda ci się bo czekają cie zapewne trudniejsze czasy.