Aktywne Wpisy
Femme-nie-Fatale +154
Wykop tak zrył mi banie, że jak przechodziłam teraz obok jakiejś białej laski ze śniadym dzieckiem, to jedyne co miałam w głowie to MOKEBE, PRZYPADKOWY MUXRZY-N i OREO XDDDD
#przypadkowymurzyn #rozowepaski #mokebe #zwiazki
#przypadkowymurzyn #rozowepaski #mokebe #zwiazki
PiotrFr +78
zbyt wysoka ambicja też może blokować bo możesz się obawiać że coś nie wyjdzie tak dobrze jakbyś chciał
Komentarz usunięty przez autora
Współczuję choroby, naprawdę. Daj sobie pomóc, to jedyne wyjście z tej sytuacji.
@mpetrumnigrum: Widać, że tak, jak przystało na "zdrowego" psychicznie osobnika, chciałeś dopiec cierpiącemu, ale zupełnie ci to nie wyszło, ponieważ fakty są takie, że wymienione przez ciebie problematyczne czynności polegają na wspomnianych problematycznych interakcjach społecznych, których stopień problematyczności może okazać się na tyle wysoki, że aż uniemożliwiający podejmowanie tych czynności.
Jako istota,
@HAL__9000: taaa...
Skąd wiesz że nie mam i nie miałem innych fobii? Że częściowo sobie z nimi poradziłem BO CHODZILEM DO SPECJALISTÓW.
Skąd wiesz że nie walczę nawet teraz z jakimiś horobami które mnie mocno upośledzają?
A powiem nawet więcej nigdy ich nie wyleczę będzie
Zamiast się sobą tak zachwycać, ogarnij lepiej, że z tego, co napisałeś, wynika jedynie, iż problematyczność, której akurat ty doświadczasz, nawet jeśli znaczna, to i tak okazuje się być relatywnie niska, skoro pomimo niej dalej jesteś w stanie nie tylko odczuwać wewnątrz rozpierającą cię chęć "walczenia i robienia", ale i podejmować zgodne z nią
Fobię społeczne też idzie przezwyciężyć ale tego trzeba chcieć. Bo najłatwiej jest zamknąć się w piwnicy i użalać się nad sobą. Jaki to ja nie jestem wyjątkowo mocno skrzywdzony.
Sam tego chciałeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)