Aktywne Wpisy
Hurr durr ceny mieszkań spadają. Tymczasem rzeczywistość. Mieszkanie z lat 70 do generalnego remontu, bez miejsca parkingowego, z czynszem na poziomie 1000 zł miesięcznie sprzedane w 6 godzin od wystawienia ogłoszenia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
źródło: 1000017021
Pobierz
Petsyk +1045

Widzisz może jakbyś czas który marnujesz na shitpost takich bzdetów, poświecił na prace nad zwiększeniem pewności siebie, komunikacje z innymi ludźmi to bys nie miał takich rozterek.
Wyglad i wzrost nie ma nic do pewności siebie. Tu chodzi tylko o to aby nie przekraczać pewnej granicy i nie stać się chamskim i aroganckim.
@Oskar_STS: Na czym polega według ciebie zwiększanie swojej pewności siebie?
1.Praca nad sylwetka aby uzyskać zamierzone efekty
2.inwestycja w barbera i ciuchy aby czuć się bardziej atrakcyjniejszym
3.Więcej rozmów z ludźmi aby ćwiczyć swoje umiejetnosci interpersonalne
4.Może to trywialne ale można sobie spisać na kartce rzeczy które w sobie lubimy, co nam udało się osiągnąć - jak ktoś całe życie skupia się na tym ze jest brzydki i niski to nawet takie ćwiczenie mu pomoże