Aktywne Wpisy

Anoniemamowy +175
Baby to takie materialistki, że masakra. Mam 3 koleżanki w wieku 25-35 lat, wszystkie trzy mężatki. Tak się składa, że mężowie wszystkich trzech pracują za granicą - jeden jest jakimś podwykonawcą i pracuje w budowlance w Niemczech, drugi jest kierowcą tira i sra do żwira i robi trasy po krajach UE, a trzeci pracuje w czymś w rodzaju tartaku/hali produkcyjnej w Norwegii i wykonuje drewniane, duże elementy i podzespoły do różnych rzeczy.

zyd_z_pasji +34

@mieszczanski_trubadur: ludzie, którym zbyt szybko dasz zasmakować wolności mogą się zachłysnąć i będą się zachowywać jak psy spuszczone z łańcucha. Szmule, lewactwo i rycerzyki nauczyli się bronić przed slutshamingiem więc trochę tak jakby ten pies sam zdjął sobie kolczatkę.
@mieszczanski_trubadur: a ja nie kumam po co mam tą kobietę piętnować i gdzie leżą granicę tego piętnowania (parę osób już tu pisało, że trzeba zniszczyć jej życie w ramach nauczki)
Nie kumam też dlaczego ta kobieta jest tak chętnie piętnowana, a np typ co ostatnio zabił swoich rodziców, żonę i dziecko nie jest piętnowany
Tak samo o tym że ma męża ktoś gdzieś napisałaś ktoś coś wie ale dowodów żadnych, już widziałem post że ktoś pierwotnego ss nie widział ale bazuje na tych co wyczytał w postach innych xd
@mieszczanski_trubadur: czyli jesteś komunistą?