Najlepsze jest to, ze obrońcy skupiają się na samym fakcie seksu analnego i próbują przemycić tezę, że wykopkom chodzi o s--s sam w sobie i że incelom d--a pęka (hehe) bo nie ruchają, a fakt upublicznienia wizerunku i pomówień faceta na publicznym forum jest zupełnie pomijany wśród samozwańczych obrońców tej typiary.
@mieszczanski_trubadur: ludzie, którym zbyt szybko dasz zasmakować wolności mogą się zachłysnąć i będą się zachowywać jak psy spuszczone z łańcucha. Szmule, lewactwo i rycerzyki nauczyli się bronić przed slutshamingiem więc trochę tak jakby ten pies sam zdjął sobie kolczatkę.
@mieszczanski_trubadur: a ja nie kumam po co mam tą kobietę piętnować i gdzie leżą granicę tego piętnowania (parę osób już tu pisało, że trzeba zniszczyć jej życie w ramach nauczki) Nie kumam też dlaczego ta kobieta jest tak chętnie piętnowana, a np typ co ostatnio zabił swoich rodziców, żonę i dziecko nie jest piętnowany
normalni ludzie, z wartościami - piętnują zachowanie tej kobiety.
@mieszczanski_trubadur: Ale o jakie zachowanie konkretnie Ci chodzi? Mam wrażenie że dla wielu wykopków oburzające jest nie to, że babka upubliczniała wizerunek gościa z tindera, oraz że jego winiła za zaistniałą sytuację, a to że uprawiała s--s analny. Jak inaczej wytłumaczyć pisanie wiadomości do niej i do jej dzieci o treści "hehe d--a boli, hehehe".
babka upubliczniała wizerunek gościa z tindera, oraz że jego winiła za zaistniałą sytuację
@mayek: @gtk90: o to mi chodzi. o grupy na których różowe sobie wstawiają zdjęcia typów, które w ich arbitralnej ocenie coś złego zrobili. plus rozwiązłość zawsze trzeba piętnować.
Jak inaczej wytłumaczyć pisanie wiadomości do niej i do jej dzieci o treści "hehe d--a boli, hehehe".
@mayek: tego nie popieram. w ogóle jest potwierdzone,
@mieszczanski_trubadur: to raczej przegrywy mają używanie, a nie "normalni ludzie". Skoro już nawet zaczęli tego zakolaka stalkować i szukać, c--j wie po co.
@mieszczanski_trubadur: Z tego co wiem, to nie ma żadnej przesłanki że ma męża. Raczej nie jest w związku, bo brała udział w jakimś programie w tv dla singli. Na pewno ma dzieci. Takie osoby mogą się umawiać na przygodny s--s (także analny). Nic nam do tego i na pewno nie jest to "rozwiązłość którą trzeba piętnować", bo niby czemu? Co innego publikowanie wizerunku gościa. Tu
@mieszczanski_trubadur nie no nie wszystko jest czarno białe. ja tam uważam że laska przesadziła tym że wstawia dane obcego chlopa na grupkę, odznaczyła się niebywałą głupota opisując zdarzenie pod imieniem i nazwiskiem ale kara jaka ja spotkała imo jest nieadekwatna i po ludzku trochę jej szkoda. Jak sobie wyobraze ze jestem nia i mam isc do roboty i zmierzyc sie z tymi podsmiechujkami to az mnie w brzuchu skreca xD. To
@mieszczanski_trubadur a czy to jakaś nowość że ktoś gdzieś wrzuca zdjęcia kogoś? na samym wykopie co jakieś czas lądują zdjęcia z tindera, Badoo czy czegokolwiek innego. Ale dobrze że tutaj się nie ocenia wygladu, nie hejtuje...
Tak samo o tym że ma męża ktoś gdzieś napisałaś ktoś coś wie ale dowodów żadnych, już widziałem post że ktoś pierwotnego ss nie widział ale bazuje na tych co wyczytał w postach innych xd
Takie osoby mogą się umawiać na przygodny s--s (także analny). Nic nam do tego i na pewno nie jest to "rozwiązłość którą trzeba piętnować", bo niby czemu?
@mayek: to jest liberalne podejście, a ja nie jestem liberałem. należy piętnować puszczalstwo. tak samo, jak kobiety są zasobem Narodu Polskiego i należy penalizować ich stosunki i związki z obcokrajowcami.
@mieszczanski_trubadur normalnie ludzie to się z tego pośmiali i tyle, mają to w dupie, ale uposledzedzence oczywiście chcieliby żeby w------i ją z roboty, zniszczyć jej całe życie, a najlepiej to jak sobie coś zrobi
@naganiaczherculesa Właśnie, tylko na wypoku zawsze jest chore dochodzenie kim ktoś jest, gdzie pracuje, wyszukiwanie rodzin do piątego pokolenia wstecz xD
@mieszczanski_trubadur: pietnowanie a obsesyjna nagonka to dwie rozne rzeczy. ja uwazam, ze c-----o zrobila publikujac wizerunek tego goscia i opisujac ich s--s, bo to nie jego wina ze wypadl jej dysk, wypadek. Jesli jej nie okradl, zgwalcil, oszukal ani nie pobil, to generalnie jakiekolwiek negatywne doswiadczenia z nim zwiazane to po prostu negatywne doswiadczenie, nie przestepstwo i nie powinna tego publikowac w internecie, no chyba ze jako cool historyjka dla
to jest liberalne podejście, a ja nie jestem liberałem. należy piętnować puszczalstwo. tak samo, jak kobiety są zasobem Narodu Polskiego i należy penalizować ich stosunki i związki z obcokrajowcami.
#rozdajo Kojarzycie akcje parę dni temu co koleś robil rozdajo z czekoladami wedla? Wygralem i przyszly pociete w pol xD powod? Ze niby bym je sprzedal ( ͡°ʖ̯͡°)
normalni ludzie, z wartościami - piętnują zachowanie tej kobiety.
lewactwo, kukoldy i puszczalskie #rozowepaski - olaboga intzelu zostaw kobietę intzelu, kobieta to jest kwiat intzelu, f-----m nie przejdzie intzelu!
barykada jest wyraźnie wyznaczona. lewactwo i białorycerze to wrogowie normalnych ludzi,
#aferaanalna #afera #neuropa #4konserwy #konfederacja #bekazlewactwa #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder #badoo
Najlepsze jest to, ze obrońcy skupiają się na samym fakcie seksu analnego i próbują przemycić tezę, że wykopkom chodzi o s--s sam w sobie i że incelom d--a pęka (hehe) bo nie ruchają, a fakt upublicznienia wizerunku i pomówień faceta na publicznym forum jest zupełnie pomijany wśród samozwańczych obrońców tej typiary.
@mieszczanski_trubadur: ludzie, którym zbyt szybko dasz zasmakować wolności mogą się zachłysnąć i będą się zachowywać jak psy spuszczone z łańcucha. Szmule, lewactwo i rycerzyki nauczyli się bronić przed slutshamingiem więc trochę tak jakby ten pies sam zdjął sobie kolczatkę.
@mieszczanski_trubadur: a ja nie kumam po co mam tą kobietę piętnować i gdzie leżą granicę tego piętnowania (parę osób już tu pisało, że trzeba zniszczyć jej życie w ramach nauczki)
Nie kumam też dlaczego ta kobieta jest tak chętnie piętnowana, a np typ co ostatnio zabił swoich rodziców, żonę i dziecko nie jest piętnowany
@mieszczanski_trubadur: Ale o jakie zachowanie konkretnie Ci chodzi?
Mam wrażenie że dla wielu wykopków oburzające jest nie to, że babka upubliczniała wizerunek gościa z tindera, oraz że jego winiła za zaistniałą sytuację, a to że uprawiała s--s analny.
Jak inaczej wytłumaczyć pisanie wiadomości do niej i do jej dzieci o treści "hehe d--a boli, hehehe".
@mayek: @gtk90: o to mi chodzi. o grupy na których różowe sobie wstawiają zdjęcia typów, które w ich arbitralnej ocenie coś złego zrobili. plus rozwiązłość zawsze trzeba piętnować.
@mayek: tego nie popieram. w ogóle jest potwierdzone,
@mieszczanski_trubadur: Z tego co wiem, to nie ma żadnej przesłanki że ma męża. Raczej nie jest w związku, bo brała udział w jakimś programie w tv dla singli. Na pewno ma dzieci.
Takie osoby mogą się umawiać na przygodny s--s (także analny). Nic nam do tego i na pewno nie jest to "rozwiązłość którą trzeba piętnować", bo niby czemu?
Co innego publikowanie wizerunku gościa. Tu
Tak samo o tym że ma męża ktoś gdzieś napisałaś ktoś coś wie ale dowodów żadnych, już widziałem post że ktoś pierwotnego ss nie widział ale bazuje na tych co wyczytał w postach innych xd
@mayek: to jest liberalne podejście, a ja nie jestem liberałem. należy piętnować puszczalstwo. tak samo, jak kobiety są zasobem Narodu Polskiego i należy penalizować ich stosunki i związki z obcokrajowcami.
@mieszczanski_trubadur
@mieszczanski_trubadur: czyli jesteś komunistą?