Aktywne Wpisy
sub +540
#rozdajo gry o piciu eliksirów!
Cześć mirki,
Z okazji re-launchu sklepu i premiery polskiej wersji gry, rozdajemy 3x Za Mało Many: Edycja Arcymaga :)
Za
Cześć mirki,
Z okazji re-launchu sklepu i premiery polskiej wersji gry, rozdajemy 3x Za Mało Many: Edycja Arcymaga :)
Za
KarguliPawlak +190
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
@extraordinary_seaman: Klasyk, coś pięknego.
@Wezwoguleicstont: za gowniaka taki taunus to był sztos jak chooj, ale i nierzadki widok. Teraz to arcysztos.
Co do aut, tez mialem ich wiele. By nie powiedziec- w chooj. Ale jak ostatnie kupilem, to przez pierwsze pol roku szukalem dluzszej drogi zanim do domu zjechalem, a i dzis lubie bez celu pokruzowac. Dzis wolne, ale i tak jade gdzies w miasto, pretekst jest: spulunga
nie kryguj się, nawet jak to micra albo corsa, to wstydu nie ma. ;)
włącznie z fiacikami(na zawsze w moim serduszku)
a i kadeta D miałem. xD
i te same odczucia motoryzacyjne, i chyba gusta.
już nie wspomnę, że wiek ten sam, i teraz cenię sobie auto miekkie, ciche, wygodne, duże i przestronne. no i dizelek, by cicho w trasie mruczał.
dlatego mam Cromę. xD
taunusik przesliczny, miłuj jak swoje. ;)
Jak zrobilem prawko w '99 to czailem sie na Argentę po ojcu wspólnika Taty, ale to 2.0 bylo (plus szyberdach, elektryczne szyby etc. - szał pał dla szczeniaka ^^), a ze wtedy nie pracowalem jeszcze regularnie to stad Wartburghini 353 Limo-fuckin-usine ;)
Kadeta łezke (z tym
@extraordinary_seaman: nie nie nie. nowa, w sensie ta po liftingu(2009).
grzybowóz, ale arcywygodny ponton, buja się, i w ciszy gniecie dziury w asfalcie.
natomiast tą pierwszą, i jedynie słuszną Cromę miała moja doooooobra koleżanka. :)
znam to autko, że tak powiem, na
@Wezwoguleicstont: Przepraszam, ale dlaczego niby śmiech na sali? Spełnienie marzeń i celów jest a przynajmniej powinno być normalne i naturalne.
Ile tam tematow psychoaktywnych - i to zarowno naturalnego jak i syntetycznego pochodzenia - sie przewinelo przez niego, to poezja :>
Maciuś niestety nie utrzymal poziomu w tym tempie i dawkach, i teraz buja sie od jednej do drugiej instytucji zamknietej, i chyba juz do nas nie wroci w jednym kawalku, no ale to