#blackpill #przegryw #wychodzimyzprzegrywu naprawdę nie chcę już się użalać, mam dziewczynę więc to już pół sukcesu, ale mam dosyć upadlania się. Chcę mieć w końcu wysoką samoocenę i być pewnym siebie, więc dajcie mi jakieś prawdziwe rady jak poprawić wygląd i być obiektywnie ładnym, tak żeby ludzie to zauważali. Tu macie moje zdjęcie, nie oceniajcie go, tylko moją urodę
@acodinmasters całe życie mój wygląd stanowił problem, od dziecka siebie nie akceptuje i chce w końcu zacząć, a wiem że tak się stanie gdy ludzie mnie docenią
@Glonojad69: no straszne,tu wiekszosc nie jest akceptowana przez nikogo a ciebie jakas uznala za atrakcyjnego,to powinno ci wystarczyc ale wolisz robic z siebie meczennika
@acodinmasters nie uważam że mam tak samo źle jak wy, ale z góry mówię że jak macie się za śmiecia, to wejście w związek nie sprawi że się nie zaakceptujecie, poza tym. Gdyby ona mnie zostawiła znowu nie podobał bym się nikomu
@Glonojad69 tak się nie stanie, bo sam siebie nie akceptujesz. Czemu? Liczysz się z opinią innych. Ba! Posiadanie kobiety to dla ciebie sukces, nie to nie sukces. Kobieta która zrobi dla Ciebie absolutnie wszystko, bez pytań to dopiero sukces. Przepis na życie? Miej w dupie innych, rodzinę trzymaj blisko.
@Glonojad69 to im czymś imponuj? Wygląd to ostatnia rzecz dla ludzi inteligentnych. Pewnym siebie nigdy nie będziesz, dusza towarzystwa też nie. Szczególnie jeśli liczysz się z opinią innych.
naprawdę nie chcę już się użalać, mam dziewczynę więc to już pół sukcesu, ale mam dosyć upadlania się.
Chcę mieć w końcu wysoką samoocenę i być pewnym siebie, więc dajcie mi jakieś prawdziwe rady jak poprawić wygląd i być obiektywnie ładnym, tak żeby ludzie to zauważali.
Tu macie moje zdjęcie, nie oceniajcie go, tylko moją urodę
Masz dziewczyne normiku to sie ciesz i nie zgrywaj jakiegos sigma chada na sile
Gdyby ona mnie zostawiła znowu nie podobał bym się nikomu
Ba! Posiadanie kobiety to dla ciebie sukces, nie to nie sukces. Kobieta która zrobi dla Ciebie absolutnie wszystko, bez pytań to dopiero sukces.
Przepis na życie? Miej w dupie innych, rodzinę trzymaj blisko.
Pewnym siebie nigdy nie będziesz, dusza towarzystwa też nie. Szczególnie jeśli liczysz się z opinią innych.