Aktywne Wpisy
Operator_imadla +959
Kurka ale za takie coś to już bym spuszczał powietrze z kół #januszeparkowania
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
DerMirker +45
Witam ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ponieważ zostałem już opluty jako użytkownik, który nie przygotował paczuszki, czuję się wywołany do tablicy i ogłaszam co następuje:
Weryfikatorzy odrzucili moją paczkę, ponieważ śmiałem śmieć umieścić w niej DROŻDŻE PIWNE, czyli produkt spożywczy. Rozumiem, że weryfikatorzy jedzą oddzielnie wodę, drożdże i omłot, gdy chcą skosztować chleba, ale dla mnie drożdże to surowiec, który służy do przygotowania produktu końcowego, którym jest P--O. P--o da się wypić i
Ponieważ zostałem już opluty jako użytkownik, który nie przygotował paczuszki, czuję się wywołany do tablicy i ogłaszam co następuje:
Weryfikatorzy odrzucili moją paczkę, ponieważ śmiałem śmieć umieścić w niej DROŻDŻE PIWNE, czyli produkt spożywczy. Rozumiem, że weryfikatorzy jedzą oddzielnie wodę, drożdże i omłot, gdy chcą skosztować chleba, ale dla mnie drożdże to surowiec, który służy do przygotowania produktu końcowego, którym jest P--O. P--o da się wypić i
źródło: temp_file7769228070060956054
Pobierz

#antynatalizm
źródło: fgn
PobierzMimo wszystko pomysł na #antynatalizm bardziej postrzegam jako lęk przed podjęciem odpowiedzialności, niż
Ja też nie, ale takie są fakty, a o tym jak się ma cierpienie do radości pisałem powyżej i wcześniej
@SPGM1903: ja tam lubię tego typu dyskusje, bo za każdym razem gdy pojawia się temat antynatalizmu gro odpowiedzi jest właśnie tego rodzaju, w sensie pozbawiona próby polemiki próba
@enzojabol: Patrząc na sytuację demograficzną Polski, to co raz więcej ludzi nie chce mieć dzieci. Co raz więcej Polek nie chce macierzyństwa, więc nie tylko "przegrywy" nie chcą się
Oho, dyskredytacja poprzez ad personam. Zauważ że na tagu są pary. Trudno powiedzieć ile z "antynatalistów" chciałoby się rozmnożyć, a nie może z powodu deterministycznej rzeczywistości,
Dzieci chłopstwu służyły jako tania siła robocza przy pomocy w gospodarstwie i opieka na starość. Rolnictwo zostało zautomatyzowane i już tyle darmowych robotników nie trzeba.
To inteligentni powinni się mnożyć, nie kretyni
@Smokk: Ale takie rzeczy to tylko proszek pana Chajzera potrafi. Zygmunt Chajzer to jest gość, prawda?
Zapewnili mi tyle ile mogli, resztę osiągam sam/z żoną i wiem że może jak mnie tu jeszcze nie było to było mi be z różnicy, ale teraz jak jestem szczęśliwym człowiekiem to jestem im wdzięczny że się na mnie zdecydowali.
Czy na pewno zrobili to "dla Ciebie"?
Szczęście to stan umysłu więc jeszcze 30 lat szczęścia przede mną ????
Nie jest to tymczasowe.
A i uważam że zdecydowali się na mnie bo wiedzieli ze są w stanie zapewnić mi jakiś byt.
gorzej jak rodzice ktorzy "wiedza ze sa w stanie zapewnic byt" zrobia dziecko i okaze sie ze dzieciak nie jest szczesliwy
albo chory na nieuleczalna chorobe, zdeformowany czy c--j wie co inne
tu chodzi o ta ruletke