Wpis z mikrobloga

@remmymartinziemodzyskanych: To, co już zostało zaingerowane, powinno wystarczyć. Jako inteligentna istota powinieneś podjąć refleksję i przyznać, że rozmnażanie się to coś złego, po czym zaniechać jakichkolwiek planów swojego rozmnożenia się i potępić wszystkich, którzy wciąż aprobują rozmnażanie. To jest to, co teraz powinieneś zrobić. Jeśli tego nie zrobisz, poświadczy to jedynie o twojej bezrefleksyjnej tępocie.
  • Odpowiedz
@Nester86:

nikt nie ma zamiaru czytać tych twoich toksycznych wypocin

Jak nie przeczytałeś, to skąd ci się uroiło, że "toksyczne"? Przeczytaj lepiej od początku do końca uważnie, bo to sama prawda
  • Odpowiedz
@HAL__9000: nic, bo nic zrobic nie mozesz, jedynie pisac wpisy na wykopie i lizac sie z innymi antynatalami po narzadach rozrodczych. Chcesz czy nie, musisz sie z tym pogodzic. Jakich poematow bys nie pisal to nie przekonasz do tego ludzi. Jesli juz to gatunek wymrze naturalnie a nie z powodu antynatalistow.
  • Odpowiedz
@switcher20 czytam jego kolejne komentarze i to jest obrzydliwe, że natale dla własnej chwały robią sobie dzieci XD PO MNIE zostaną dzieci, bo przecież na 1000% będzie wszystko po mojej myśli i moich dzieci nie spotka być może wcześniejsza niż moja śmierć, na pewno się nie zajebią widząc ile dobrodziejstwa ma do zaoferowania ten dziki świat XD j--------e
  • Odpowiedz
@kopawdupeswiniom: @HAL__9000 Do natalistów nigdy nie dotrze, że robienie sobie dzieci tylko po to żeby poczuć się lepiej nie jest w porządku. To egoiści i nie spojrzą dalej niż na siebie. Zrobią dziecko i czują się lepiej, co się z nim stanie to już elo, oni spełnili swój "obowiązek" i są "dojrzali".
  • Odpowiedz
@duzeelobenc: To było pytanie bardziej ogólnie o to, co twoje ukochane życie powinno zrobić z twoim organizmem, abyś załapał, jak fatalne jest ich tworzenie. Nadal twierdzisz, że nie ma nic takiego, co udowodniłoby ci na twojej własnej skórze, że lepiej byłoby, gdybyś nigdy nie zaistniał?
  • Odpowiedz