Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Kolega_Muminka +88
Powiem wam Frenowie, że chyba jestem idiotą. Poszedłem do sklepu nie dla idiotów i znów próbowali mnie w jajo zrobić.
Minął grubo ponad rok od mojej ostatniej wizyty, gdzie okazało się, że nie mają produktu, który kupiłem przez Internet na raty, po czym musiałem anulować raty we własnym zakresie z bankiem (szczęśliwie dla mnie zadzwoniłem do banku po anulowaniu zamówienia przez sklep). Myślałem, że po prostu miałem niefart. Teraz zaczynam wątpić.
Pojechałem więc
Minął grubo ponad rok od mojej ostatniej wizyty, gdzie okazało się, że nie mają produktu, który kupiłem przez Internet na raty, po czym musiałem anulować raty we własnym zakresie z bankiem (szczęśliwie dla mnie zadzwoniłem do banku po anulowaniu zamówienia przez sklep). Myślałem, że po prostu miałem niefart. Teraz zaczynam wątpić.
Pojechałem więc
źródło: IMG_5757
Pobierz

70 zł + 30 zł = 100 zł. Zabrakło 20 zł do plusa, dorzucasz jakąś drobną rzecz i jest gotowa paczka.
#aferadrozdzowa ( ͡°( ͡° ͜ʖ
Wolę człowiekowi kupić rzeczy, których rzeczywiście mógłby użyć i wykorzystać.
Teraz wiem, że było nakupić durnostojek, skarpetki i kubek i fajrant, w------e
źródło: 9dwtt8
PobierzUcieczka stąd to jednak była dobra decyzja, teraz już chyba pójdę sobie na dobre
Czuć na plecach korporacyjny oddech Anetki, jak nie trafisz kolorem kokardki w klucz to giniesz
Mogłeś dorzucić coś tak jak powyżej piszą i nie robić dramy chyba, że o to ci chodziło.
Jak byk walą wszędzie że spożywka się nie liczy, idąc twoim tokiem rozumowania kawę też powinieneś zaliczyć bo przecież nie pijesz kawy tylko produkt który z niej powstaje,