@TheDudee: Wiele osób kupuje te cuda architektury jeszcze na etapie projektu i dziury w ziemi. Potem 2 lata grzecznie płaci kredyt i dopiero wtedy orientuje się, że deweloper troszkę podkoloryzował zdjęcia planów
@meandryczna_monaterka: przynajmniej na takim balkonie masz prywatność bo brak okien naprzeciwko, lepszy niż popularna zabudowa w literę U gdzie jak w amfiteatrze widzisz każdego sąsiada
w sumie nie wiem po co takie minibalkoniki 0,5x1 m się robi, żeby goście mieli gdzie wyjść na fajkę albo żeby wystawić gacie do suszenia?
@meandryczna_monaterka: nawet wiem gdzie to ustrojstwo stoi. I zastanawiam się jakim cudem ktoś (mam na myśli administrację Trzaskowskiego) pozwolił na budowę czegoś takiego
w sumie nie wiem po co takie minibalkoniki 0,5x1 m się robi, żeby goście mieli gdzie wyjść na fajkę albo żeby wystawić gacie do suszenia?
@hu-nows: no tak, dokładnie po to + za sam fakt, ze balkon jednak podnosi atrakcyjność mieszkania dla kupujących, potem tylko ci kupujący zdadzą sobie sprawę, ze to balkon z widokiem na sąsiada
@localoca: Albo widok na sąsiada, albo balkon od strony ulicy gdzie jest 24/7 hałas i unoszące się spaliny. Mieszkania, które mają sensowne loggie / balkony nie spełniające powyższych kryteriów, kosztują już znacznie, znacznie więcej.
#patodeweloperka #nieruchomosci #deweloperka #warszawa
no bo rozum nie pozwala przyjąć inaczej.
link
To nie balkon tylko dodatkowa komórka. Znaczy ściany dorobić i będzie gites.
Ale pokój wyciemniony - masakra
@hu-nows: no tak, dokładnie po to + za sam fakt, ze balkon jednak podnosi atrakcyjność mieszkania dla kupujących, potem tylko ci kupujący zdadzą sobie sprawę, ze to balkon z widokiem na sąsiada