@mirko_anonim: fajnie że już oficjalnie doszliśmy do momentu, gdzie bycie zadbanym, praca w IT, super sylwetka, stabilność finansowa i ogarnięta głowa to już podstawa która nawet nie wystarcza do wyjścia z przegrywu. Niedługo trzeba bedzie zatrudniać prywatnego clowna żeby dawał emocje księżniczce od 8 do 16 bo ty akurat pracujesz.
@czescmampytanie wy macie wszyscy kompleks niższości wobec tych bab. Co to za problem z tymi emocjami? Wystarczy nie mieć nudnego życia. Ja też bym nie chciał być z kobietą co odbębnia swoje w korpo, wraca do domu, gotuje obiad i idzie spać. Fajnie jest mieć fajne życie. Swoje pasje, zainteresowania, jakieś kariery i spędzać razem zajebiście życie tak jak się lubi, a jak tak was czytam na tym tagu to mam
@Corranh: chodzi o to, że łączenie pasji i zainteresowań z powodzeniem u kobiet to jakiś żart xD to że ktoś jeździ bokiem nie dodaje mu nic do powodzenia u płci przeciwnej, tak samo jak gra w szachy albo jest szermierzem
gdyby przystojni kolesie grali w gierki to nic by to nie zmieniło w ich powodzeniu u kobiet a ten gruby manlet z postu i tak jest wymyślony btw
@mirko_anonim: w sumie to prawda, ekscytujące jest jak facet np pisze pod wieczór, ze jedzie nad jezioro, albo jutro spontanicznie wylatuje w podróż to wtedy wydaje się interesujące i może się podobać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: 2/10 zwykły #biedanonim chyba się nudzi @Oskar_STS w końcu piątek i majówka, więc będzie na tagu przegryw przesiadywane xD
@Pozytywny_gosc: nawet nie wchodziłem wczoraj wieczorem na wykop, a Ty co wczoraj robiłeś?
Jakbyś zauważył to już się nie udzielam na tagu przegryw a nawet go nie obserwuje xD A nawet jeśli wejde na wykop to w czym masz problem? Wiesz że istnieje apka gdzie
@mirko_anonim:
Strasznie dużo j-----a, a wystarczy być dosyć ładnym i mieć CHAD drugiego typu i nigdy się babie nie znudzisz.
Nie ma czegoś takiego, nie ma żadnego zdobywania. Albo się podobasz albo nie, nie ma znaczenia co
Fajnie jest mieć fajne życie. Swoje pasje, zainteresowania, jakieś kariery i spędzać razem zajebiście życie tak jak się lubi, a jak tak was czytam na tym tagu to mam
to że ktoś jeździ bokiem nie dodaje mu nic do powodzenia u płci przeciwnej, tak samo jak gra w szachy albo jest szermierzem
gdyby przystojni kolesie grali w gierki to nic by to nie zmieniło w ich powodzeniu u kobiet
a ten gruby manlet z postu i tak jest wymyślony btw
@mirko_anonim: xD tak było
cały ten post to takie #!$%@?
Komentarz usunięty przez autora
@Corranh: oh wait. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Pozytywny_gosc: nawet nie wchodziłem wczoraj wieczorem na wykop, a Ty co wczoraj robiłeś?
Jakbyś zauważył to już się nie udzielam na tagu przegryw a nawet go nie obserwuje xD A nawet jeśli wejde na wykop to w czym masz problem? Wiesz że istnieje apka gdzie