Aktywne Wpisy
mymymymy +152
MakaronowyStwor +79
Dziękuję Wam wykopki, że jesteście <3
Garstka która ma odrobinę oleju w głowie, pocieszała i pomagała mi w najgorszych momentach, dostarczała szczerego śmiechu i dobrego humoru, poznałem kilku - nawet IRL i było super.
A pozostałe 90% przynajmniej podbudowuje mi samoocene że jestem inteligentny na ich tle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gownowpis #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #takaprawda
Garstka która ma odrobinę oleju w głowie, pocieszała i pomagała mi w najgorszych momentach, dostarczała szczerego śmiechu i dobrego humoru, poznałem kilku - nawet IRL i było super.
A pozostałe 90% przynajmniej podbudowuje mi samoocene że jestem inteligentny na ich tle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gownowpis #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #takaprawda
Jeszcze dwa lata temu na weekendowych grillach zapychałem buzię pyszną marynowaną karkoweczka z martwych zwierzątek po 14zł. I w torbach było po +94% mięsa + reszta sosu.
W zeszłym roku ten przysmak kosztował już 22zł. No nic, stać mnie.
Dziś rano podstawa mojej letniej diety nie dość że podrożała do 30zł za kg, to jeszcze ma mniej niż 90% mięsa w składzie, to jeszcze zamiast ciętych brył mięsa niektóre są zrobione z jakichś poklejonych skrawków.
Mój prywatny wskaźnik inflacji w dwa lata wyj***ło o ponad 100% jak uwzględnić jeszcze ciperki i colę.
Prorok Stonogiusz Pierwszy miał rację.
Popłakałem to wyk###iam.
#inflacja #zalesie #jedzenie
dobry goj, dobrze cię wytresowali jak ty z takiego niewolnictwa zadowolony jesteś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@NaglyAtakGlazurnika: Jebią cię w jedną dziurę, a sklepy i producenci w drugą.
podziękujmy neuropisowi
Ma za to 13, 14, 15 #!$%@? wie jeszcze ile nastek, za