Wpis z mikrobloga

@wfyokyga: Kuźwa mój kot niebawem. Tylko jeść i jeść. Dziś pogardził wątróbka z dorsza bo chciał kurczaka. Cały dzień sie mu odmawia żarcia, na szczęście biega i się z nim bawimy, wspina się po drapakach itp.
  • Odpowiedz
@wfyokyga: Zamówiłam weterynarza żeby królewicz nie musiał płakać w transporterze. Zapytałam lekarki czy jest za gruby. Ta na to, że nie jest ale ma więcej nie tyć. Obawiam się że Ci weterynarze są kociarzami i mają jeszcze grubsze koty.
  • Odpowiedz
myślał że on w ciąży jest bo włóczy brzuch.

@arinkao: sęk w tym że kot ma inną fizjonomię od człowieka, to co mu "dynda" pod brzuchem służy jako warstwa ochronna w przypadku ataku innego kota, Twój ma zapewne mniej niż 30% BF więc i weterynarz nie widzi problemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Deska_o0 - > myślał że on w ciąży jest bo włóczy brzuch. 

@arinkao: sęk w tym że kot...

źródło: qt55ic0ppsh11

Pobierz
  • Odpowiedz
@arinkao: z takiego zdjęcia nie da się określić czy kit jest za gruby czy nie. Najprościej to przejechać ręką z boku i jak delikatnie czuć żebra to jest git. No i lepiej mieć kota trochę za grubego niż trochę za chudego bo w przypadku cięższej choroby chudzinka częściej nie wytrzyma leczenia.
  • Odpowiedz
Zapytałam lekarki czy jest za gruby. Ta na to, że nie jest ale ma więcej nie tyć.

@arinkao: xD pani dohtur, czy muj kotalke jest otyły? nie jest, ale niech już nie tyje więcej xD
  • Odpowiedz