Aktywne Wpisy

WielkiNos +552
Piekło juleczek to ruchać się z facetem spod nie tego znaku zodiaku.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #pieklokobiet #ezoteryka #logikarozowychpaskow
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #pieklokobiet #ezoteryka #logikarozowychpaskow
źródło: temp_file3518345367252022546
Pobierz
M4rcinS +445
Eh, muszę to zrobić. Ten januszex mnie dobija. Obiecują podwyżkę od 5 lat i nic. Przychodzę dzisiaj z wypowiedzeniem umowy. Zobaczymy co szef na to powie. Jestem aktualnie jedyną osobą na dziale która bez niczyjej pomocy da sobie radę, bo reszta to nowe osoby. Miałem je uczyć, ale wali mnie to. Obieram od razu cały mój urlop i wypadam z tego gówna zwanym firmą. Po 16 opiszę wam co i jak.
#
#

32,5tys vs 26675tys
Hej elektryków jest już jeden promil w Polsce! Elektryki są tak wspaniałe i konkurencyjne, a ich moce produkcyjne tak duże (ludzie czekają prawie 2 lata na EV6 xD) że możemy zakazać sprzedaży samochodów konwencjonalnych za niecałe 12 lat xD sZyBKiE łAdOwArkI byczku, 3zł za 1kWh a prąd i tak z wungla. Będzie walka o kabel jak o karpia w Lidlu
Przyjmujemy zakłady że to nie wejdzie?
#europa #samochodyelektryczne #motoryzacja #ekonomia #gospodarka
Będę się patrzył jak będziesz walczył o kawałek kabla DC przy jedynej ładowarce w okolicy swoim Leafem i cie jakiś Janusz pobije xD
źródło: 2f7
PobierzPożyjemy zobaczymy w 2035r co komuchy odpierdzielą
@bartez_94: Tylko mamy PIS, który przez 8 lat #!$%@? zrobił. Mamy recesje, inflacje, Polacy biednieją z dnia na dzień. Już widzę jak w 12 lat przygotują infrastrukturę energetyczną od A do Z dla elektryków. Prąd na kartki będzie
Zależy od zasobności portfela, takie łącze 1Mb/s kosztowało około 135 zł, nie mało jak na te czasy. Jak ktoś chciał zaszaleć z 2Mb/s to już musiał wyłożyć ~170 zł co miesiąc
@CamusVevo jaki będzie efekt przejścia państw UE na wyłącznie elektryczne samochody osobowe, skoro te 27 państw łącznie i tak odpowiada
Żeby ze mnie drzeć łacha na jakichś spotkaniach masonerii? Nie widzę żadnego sensownego powodu.
@bartez_94: Przez 12 lat mamy te same dziury na ulicach. Z jednej strony kupa czasu ale z drugiej jak zobaczysz ile przeciętna inwestycja trwa to już nie jest tak kolorowo. Remont jednej z ulic przy której mieszkam zaczął się przed covidem. Musieliby zacząć teraz w całym kraju żeby się wyrobić na czas
bo ty myślisz jako jednostka i patrzysz na siebie przez taki pryzmat.
pozwolisz że zadam ci pytanie w ramach odpowiedzi.
dlaczego chłopi w średniowieczu w systemie feudalnym byli uwiązani do ziemi?
jaki był tego cel, czemu istniał taki system? żeby smaic się z nich na spotkaniach masonerii?
@JanTadeusz: u ciebie to się sprawdza, nie masz niczego w głowie i wyglądasz na szczęśliwego
@JanTadeusz: ziew