Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +128
Bezmyślność ludzka mnie dobija czasem. Po lesie u mnie latał królik, taki zwykły hodowlany, ktos go wywalił pewnie. Próbowałem go złapać bo na wolności dlugo nie pożyje ale uciekał. Poprosilem o pomoc mi znajomą co u weterynarza pracuje, w końcu pod siatką zwiał na jedna posesje co małżeństwo lekarzy mieszka.
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik

Dostałem w prezencie na imieniny tylny radar ze światłem Garmin Varia RTL515. dziś odbyłem pierwszą jazdę z tym urządzeniem i nadal uważam, że to zbędny gadżet. Co mi po tym, że ostrzega przed samochodami z tyłu? Jego cena w najtańszym sklepie to 750 zł ile mogę realnie za niego wołać? Nie mam paragonu, ale jest nowy, raz użyty. A może tu są chętni?
PS. Paruje się też z telefonem, jeśli ktoś nie ma licznika Garmina ani Wahoo.
#rowerowyrownik #rower #ruszwarszawa
Skrypt | Statystyki
źródło: share_file
PobierzU mnie ta kasa by po prostu przepadła w portfelu i nic bym z tego prezentu nie miał. Zawsze mi szkoda wydać na rzeczy, bez których mogę się obejść, a 95% rzeczy, jakie bym sobie kupił, to właśnie takie rzeczy, bez których można żyć.
Z jaką maksymalną prędkością jechałeś z tym czujnikiem?