Aktywne Wpisy

BlackpillMonster +31
Uwielbiam te posty "AI mnie nie zastąpi bo moja praca wymaga KREATYWNOŚCI i ZROZUMIENIA BIZNESU" xD
Serio, to jest najczystsze copium jakie widziałem od czasów "nauczę się programować i będę zarabiał 30k". Pamiętacie jak taksówkarze mówili, że Uber nigdy nie wejdzie do Polski? Albo jak kasjerki w Biedronce śmiały się z kas samoobsługowych?
"Ale AI nie rozumie kontekstu!" - nie musi. Wystarczy, że jeden senior z Cursorom/Claude/Codexem zrobi robotę pięciu juniorów. A potem przyjdzie
Serio, to jest najczystsze copium jakie widziałem od czasów "nauczę się programować i będę zarabiał 30k". Pamiętacie jak taksówkarze mówili, że Uber nigdy nie wejdzie do Polski? Albo jak kasjerki w Biedronce śmiały się z kas samoobsługowych?
"Ale AI nie rozumie kontekstu!" - nie musi. Wystarczy, że jeden senior z Cursorom/Claude/Codexem zrobi robotę pięciu juniorów. A potem przyjdzie

Tymczas0wy +133
źródło: Bez nazwy-1
Pobierz

Dostałem w prezencie na imieniny tylny radar ze światłem Garmin Varia RTL515. dziś odbyłem pierwszą jazdę z tym urządzeniem i nadal uważam, że to zbędny gadżet. Co mi po tym, że ostrzega przed samochodami z tyłu? Jego cena w najtańszym sklepie to 750 zł ile mogę realnie za niego wołać? Nie mam paragonu, ale jest nowy, raz użyty. A może tu są chętni?
PS. Paruje się też z telefonem, jeśli ktoś nie ma licznika Garmina ani Wahoo.
#rowerowyrownik #rower #ruszwarszawa
Skrypt | Statystyki
źródło: share_file
PobierzU mnie ta kasa by po prostu przepadła w portfelu i nic bym z tego prezentu nie miał. Zawsze mi szkoda wydać na rzeczy, bez których mogę się obejść, a 95% rzeczy, jakie bym sobie kupił, to właśnie takie rzeczy, bez których można żyć.
Z jaką maksymalną prędkością jechałeś z tym czujnikiem?